Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

Όσα κάνουν το Renault Clio E-TECH να ξεχωρίζει

Ελλάδα 16:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όσα κάνουν το Renault Clio E-TECH να ξεχωρίζει

Renault

Όσα κάνουν το Renault Clio E-TECH να ξεχωρίζει

Renault

Διαχρονικά τα μοντέλα της Renault διακρίνονται από γαλλική φινέτσα και απαράμιλλο στιλ. Στοιχεία που δεν αλλάζουν στη νέα, υβριδική εποχή!

Advertisement
Advertisement

Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα από τα πιο ελκυστικά μοντέλα στη γκάμα της εταιρείας: το νέο Clio. Ποια είναι λοιπόν τα στοιχεία που κάνουν να ξεχωρίζει;

Renault-Clio-E-TECH-2020-f1000x600

Εξωτερικά διακρίνεται από τον διαφορετικό πίσω προφυλακτήρα και το σήμα E-TECH στα εμπρός φτερά και το πορτμπαγκάζ. Διατίθεται επίσης και ειδικό πακέτο εσωτερικής & εξωτερικής διακόσμησης με την ονομασία ‘Hybrid Blue’.

Advertisement
Advertisement

Renault-Clio-E-TECH-2020-e1000x600

Εσωτερικά, το ‘Smart Cockpit’ περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 7” TFT και το νέο σύστημα infotainment Renault EASY LINK με οθόνη 7” (οριζόντια) ή 9.3” (κάθετη).

Το νέο ψηφιακό ταμπλό περιλαμβάνει νέα γραφικά και εικόνες που σχετίζονται αποκλειστικά με την υβριδική λειτουργία, όπως είναι το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας κατά τη διαδικασία της φόρτισης και κατά τη διάρκεια χρήσης του ηλεκτροκινητήρα. Επιπρόσθετα, ο ειδικά σχεδιασμένος μοχλός ταχυτήτων είναι διακοσμημένος με το λογότυπο ‘E-TECH’.

Advertisement

Renault-Clio-E-TECH-2020-B1000x600

Τέλος, το μπουτόν Stop-and-Start που βρίσκεται κάτω από την οθόνη πολυμέσων έχει αντικατασταθεί από ένα, αποκλειστικό για την έκδοση E-TECH, πλήκτρο ‘EV’ (Electric Vehicle), το οποίο επιλέγει τη λειτουργία ηλεκτροκίνησης, κάτι που προϋποθέτει να είναι ικανοποιητικά φορτισμένη η μπαταρία.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
E-TECH: Ο υβριδικός κινητήρας της Renault στο Clio

Διαθέσιμα και σε LPG εκδόσεις τα Renault Clio και Captur

Οι diesel επιλογές του νέου Renault Kadjar

Advertisement