Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια μοτοσικλέτα χτύπησε τη νέα Rimac Nevera (+video)

Ελλάδα 9:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια μοτοσικλέτα χτύπησε τη νέα Rimac Nevera (+video)

ΝΕΑ

Μια μοτοσικλέτα χτύπησε τη νέα Rimac Nevera (+video)

ΝΕΑ

Η Rimac ανακοίνωσε ότι θα πάρει μέρος στο Monterey Car Week της Καλιφόρνιας με δύο Nevera, αλλά το πιθανότερο μόνο μία θα βρίσκεται στην εκδήλωση.

Advertisement
Advertisement

Tο hypercar των σχεδόν 3 εκατομμυρίων ευρώ εμπλέκεται σε ένα τρακάρισμα.

Μια μοτοσικλέτα μάρκας Yamaha έπεσε επάνω στο Rimac Nevera, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τι πραγματικά συνέβη, ωστόσο ένας Tik Toker ισχυρίζεται ότι ο μοτοσικλετιστής οδηγούσε επικίνδυνα και προκάλεσε το ατύχημα στη Pacific Coast highway.

Σύμφωνα με αυτό που βλέπουμε, το τρακάρισμα φαίνεται να έγινε με χαμηλή ταχύτητα, ενώ δεν διακρίνονται κάποια σημάδια από τα ελαστικά. Ο αναβάτης, ο οποίος φαίνεται να φοράει τον εξοπλισμό του κάθεται στην άκρη, πιθανότατα για να ηρεμήσει μετά το σοκ. Αναφορικά με το hypercar, δεν δείχνει να έπαθε σημαντικές ζημιές στο πίσω τμήμα, μόνο κάποιες γρατζουνιές και μικροτραυματισμούς στο ανθρακονημάτινο σημείο.

Advertisement
Advertisement

Να θυμίσουμε ότι η Rimac ξεκίνησε να παραδίδει τις πρώτες Nevera και ένας από τους πρώτους τυχερούς ιδιοκτήτες είναι και ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 (και πλέον Youtuber), Nico Rosberg. Αν όμως αναρωτιέστε μήπως είναι του Rosberg το τρακαρισμένο Nevera, να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόχρωση είναι διαφορετική σε σχέση με αυτό του πρώην πρωταθλητή της F1.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος… συνταξιούχος αγόρασε το πρώτο Rimac Nevera;
Σκηνή από το Top Gun με το Rimac Nevera (+video)
Η Rimac προαναγγέλλει νέες Bugatti