Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η χαρά του Nico Rosberg για το καινούργιο του παιχνίδι (+video)

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η χαρά του Nico Rosberg για το καινούργιο του παιχνίδι (+video)

ΝΕΑ

Η χαρά του Nico Rosberg για το καινούργιο του παιχνίδι (+video)

ΝΕΑ

Το Rimac Nevera του Nico Rosberg, είναι ήδη στη διαδικασία της συναρμολόγησης και ο πρωταθλητής της F1 του 2016 μοιάζει να είναι πολύ χαρούμενος.

Advertisement
Advertisement

Πριν από δύο χρόνια ο Rosberg παράγγειλε το δικό του Rimac Nevera, το οποίο τώρα είναι σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας για να του παραδοθεί από την Κροάτικη εταιρεία.

Όπως ο ίδιο λέει στους ακολούθους του στο Instagram, δεν ήθελε να περιμένει τόσο πολύ για τη Mercedes-AMG One (που θα είναι ότι πιο κοντινό σε μονοθέσιο της F1 για χρήση σε δημόσιους δρόμους) και επέλεξε το μοντέλο της Rimac. Ο Rosberg είναι πολύ χαρούμενος για την πορεία της παραγγελίας του από το εργοστάσιο, για την οποία ενημερώνεται από το υλικό που του στέλνει απευθείας η εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα από τα προηγούμενα video που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πήρε μάλιστα και «τη βοήθεια του κοινού» για να αποφασίσει το χρώμα του αμαξώματος. Από εκεί είναι και οι τρεις εικόνες που έχουμε με το μαύρο, το πράσινο και το κόκκινο αμάξωμα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το αυτοκίνητο του Nico θα ολοκληρωθεί σχετικά σύντομα, δεν θα αργήσει ο ίδιος να μας ενημερώσει για την τελική του απόφαση σε ότι έχει να κάνει με τα χρώματα που επέλεξε.

Η Rimac ολοκλήρωσε πρόσφατα δύο εβδομάδες χειμερινών δοκιμών στη Σουηδία σε θερμοκρασίες -15C βαθμούς. Το μοντέλο εφοδιάζεται με τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες που αποδίδουν συνολική ισχύ 1.940 ίππων και ροπή 2.360 Nm, που το καθιστούν ικανό να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 1,85 δευτερόλεπτα και στα 300 χλμ./ώρα από στάση «βρίσκεται» μόλις σε 9,3 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα του ηλεκτρικού hypercar, υπολογίζεται πως είναι 412 χλμ./ώρα και η Rimac υποστηρίζει πως η αυτονομία του αυτοκινήτου είναι 550 χιλιόμετρα με μπαταρία 120 kWh.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Nico Rosberg κάνει το όνειρό του πραγματικότητα (video)
Ο Danilo Petrucci με Έλληνα χορηγό
Δεν θα πιστεύετε πόσο θα κοστίζει το αυτοκίνητο της Apple

 

Advertisement