Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Mercedes-AMG SL 63 για την έρημο- και όχι μόνο

Ελλάδα 18:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Mercedes-AMG SL 63 για την έρημο- και όχι μόνο

ΝΕΑ

Μια Mercedes-AMG SL 63 για την έρημο- και όχι μόνο

ΝΕΑ

Στο ίδιο μήκος κύματος των εκτός δρόμου υπεραυτοκινήτων, ένας ανεξάρτητος «επεξεργαστής εικόνων» παρουσίασε την αντίστοιχη πρόταση με βάση την πολυτελέστατη Mercedes-AMG SL 63.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να πρόκειται για προϊόν φαντασίας αλλά η Mercedes-AMG SL 63 με αυτή τη διαμόρφωση δείχνει πως μπορεί να κατακτήσει κάθε απάτητη γωνιά του πλανήτη.

Η «μόδα» των Porsche 911 Dakar και Lamborghini Huracan Sterrato, έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάποιους καλλιτέχνες της ψηφιακής εποχής, που σχεδιάζουν πολύ ρεαλιστικά μοντέλα και τα τοποθετούν σε «πραγματικό» περιβάλλον. Ένας από αυτούς μέσω του λογαριασμού sugardesign_1 στο Instagram, έχει μετατρέψει το γερμανικό roadster σε κάτι που δεν θυμίζει κάτι άλλο υπαρκτό.

Advertisement
Advertisement

Με στοιχεία από την SL και κάποια άλλα από την G-Wagen, το μοντέλο που παρουσιάζει σε απόχρωση που έχουμε δει σε μοντέλο της Maybach, δίνει άλλη διάσταση στον όρο «overlander»- που παραπέμπει σε όχημα που μπορεί να γυρίσει τον κόσμο ακόμα και χωρίς να χρειάζεται δρόμο. Μπροστά διακρίνεται η μάσκα Panamericana αλλά ολόκληρη η όψη έχει τώρα μια μαύρη επένδυση.

Η επανασχεδιασμένη ανάρτηση που αύξησε την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος, τα ελαστικά με της διαφορετικής σχεδίασης ζάντες, τα πίσω φανάρια που συνδέονται με τη σχάρα οροφής, μαζί με ορισμένες άλλες λεπτομέρειες, συμβάλλουν στην ιδιαίτερη συνολική εικόνα της ειδικής αυτής ψηφιακής δημιουργίας. Σε ότι έχει να κάνει με τις ικανότητές του, η παραμονή του V8 των 4,0 λίτρων κάτω από το εμπρός καπό, θα μπορούσε να του προσφέρει όλα όσα θα ζητούσε ο –εικονικός- κάτοχος.

Advertisement

Η απόδοση του twin turbo V8, είναι 585 ίπποι και 800 Nm ροπής, επιτρέποντας στο μοντέλο να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα θα μπορούσε να είναι άνετα η ίδια με την υπάρχουσα SL 63, δηλαδή 315 χλμ./ώρα, ενώ δεν βλέπουμε κανένα απολύτως λόγο για το φανταστικό αυτό μοντέλο, να μην έχει τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με 9 σχέσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Mercedes GLE Coupe ετοιμάζεται
Pick and Roll από τη Yamaha
Chiron Profilee: Δημοπρασία για μια μοναδική Bugatti

 

Advertisement