Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes GLE Coupe ετοιμάζεται

Ελλάδα 14:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes GLE Coupe ετοιμάζεται

ΝΕΑ

H Mercedes GLE Coupe ετοιμάζεται

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz έχει σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών τη νέα GLE Coupe, με την οποία πρόκειται να αντικαταστήσει τόσο την coupe C-Class όσο και την αντίστοιχη E-Class.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα με τη νέα ονομασία για το μοντέλο, η Mercedes-Benz θα περιορίσει λίγο την γκάμα των coupe προτάσεων στη γκάμα της.

Υιοθετώντας το όνομα CLE, το νέο μοντέλο θα έχει κάτω από το εμπρός καπό του σίγουρα κάποια υβριδικά σύνολα, όπως το turbo τετρακύλινδρο με τη χωρητικότητα των 2,0 λίτρων που θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 129 ίππων που θα τροφοδοτείται από μπαταρία 25,4 kWh.

Το υβριδικό αυτό σύνολο που στην περίπτωση της C300e σήμερα προσφέρει συνδυαστική ισχύ 313 ίππων και 550 Nm ροπής, είναι παραπάνω από ικανό να αποτελέσει μια εξαιρετική «βασική» πρόταση στο νέο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το σημαντικό νέο που ακολουθεί -μέχρι στιγμής, ως φήμη- την εξέλιξη της νέας CLE Class, είναι πως θα αντικαταστήσει τις εικονιζόμενες coupe εκδόσεις των C και E-Class στην γκάμα της Mercedes-Benz. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των δοκιμών της Mercedes-Benz στο νέο μοντέλο και θα προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-Benz: To test και η «τούμπα» του Δημοσιογράφου τα άλλαξε όλα
Συγκριτική δοκιμή: BMW X1 sDrive18i vs Mercedes GLA 200
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Mercedes EQG (+video)