Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Pick and Roll από τη Yamaha

Ελλάδα 19:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Pick and Roll από τη Yamaha

NEWSMOTO

Pick and Roll από τη Yamaha

NEWSMOTO

Η Yamaha στηρίζει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Εθνική Ομάδα Ανδρών.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha έχει αποδείξει σε αρκετές περιπτώσεις την αφοσίωσή της στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού στηρίζοντας με τον δικό της τρόπο πολλαπλές κοινωνικές δραστηριότητες. Αυτήν τη φορά η Yamaha, μέσω της Μοτοδυναμικής, αποφάσισε να στηρίξει ως χορηγός, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Εθνική Ομάδα Ανδρών στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Η επισημοποίηση της χορηγίας έγινε υπό την παρουσία του Γενικού Διευθυντής κλάδου Yamaha της Μοτοδυναμικής κ. Ιωάννη Σώκιαλη και του Προέδρου της ΕΟΚ, κ. Ευάγγελου Λιόλιου. Τόσο η Yamaha όσο και η ΕΟΚ διακρίνονται για την ευγενή άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι και τις διακρίσεις, έχοντας τον υγιή ανταγωνισμό στο DNA τους.

Advertisement
Advertisement

Ο κ. Ιωάννης Σώκιαλης, δήλωσε: «H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είναι ένας θεσμός που προάγει τον αθλητισμό, τους νέους, την εικόνα της Ελλάδας προς το εξωτερικό σε διεθνείς διοργανώσεις. Ενστερνίζεται αξίες που αγκαλιάζει και η Yamaha. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν τη συνεργασία και είμαστε σίγουροι ότι η «επίσημη αγαπημένη» μας, θα μας κάνει όχι μόνο περήφανους, αλλά και πιο δεμένους από ποτέ».

 

Advertisement

Μέσα στο 2022 η Yamaha στήριξε τις προσπάθειες πολλών αθλητών προσφέροντας σημαντική βοήθεια στο δύσκολο έργο του πρωταθλητισμού και των διακρίσεων. Ένα τρανό παράδειγμα ήταν ο Νικόλας Πλυτάς, ο πρωταθλητής στα θαλάσσια σπορ με τον οποίο συνεργάστηκε για να δημιουργήσει ένα μοναδικό XSR 125.

Advertisement

Με το συγκεκριμένο Yamaha XSR 125 η Μοτοδυναμική πήρε μέρος στο project Yard Built Free Spirits και εκπροσώπησε την Ελλάδα ανάμεσα σε έξι ευρωπαϊκές χώρες. Μάλιστα η μοτοσικλέτα του Νικόλα Πλυτά άνοιξε τον χορό των παρουσιάσεων και κρίθηκε ως μια από τις πιο εξεζητημένες ανάμεσα στις έξι XSR 125 που παρουσιάστηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιδέες για δώρα από την Yamaha (+video)
Τι κάνει ένα Yamaha NEO’s στο Λονδίνο; (+video)
Αέρας ανανέωσης για το Yamaha XSR700 (+video)