Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία κούκλα Ferrari στον πιο όμορφο δρόμο του κόσμου (+video)

Ελλάδα 18:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία κούκλα Ferrari στον πιο όμορφο δρόμο του κόσμου (+video)

ΝΕΑ

Μία κούκλα Ferrari στον πιο όμορφο δρόμο του κόσμου (+video)

ΝΕΑ

H Ferrari Purosangue κάνει τις πρώτες βόλτες της που καταγράφονται σε ένα υπέροχο video από τους δρόμους της Νορβηγίας.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari Purosangue αποτελεί ένα αυτοκίνητο-σταθμό για την φημισμένη ιταλική μάρκα, η οποία φέρνει νέα δεδομένα στην γκάμα της εταιρίας, ενώ αναμένεται να είναι και αυτή που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις της μέσα στα επόμενα χρόνια.

Οι φανατικοί φίλοι της εταιρίας ήταν φυσικό να αντιδράσουν ακόμα και στην ιδέα ενός SUV από την Ferrari.

Όμως η Purosangue είναι πλέον μία πραγματικότητα. Και πρέπει να είναι κάποιος πολύ στενόμυαλος ώστε να μην δει ότι πρόκειται για μία πολύ όμορφη Ferrari που ανταποκρίνεται στα σχεδιαστικά δεδομένα και την ιστορία της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Στο video που παραθέτουμε, βλέπουμε την Purosangue να κάνει μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της, σε ένα ταξίδι στη Νορβηγία. Και σε έναν από τους πιο όμορφους και εντυπωσιακούς δρόμους του κόσμου.

Το διαφημιστικό βίντεο περνά μέσα από δύσκολα ορεινά περάσματα, σε δρόμους δίπλα στον ωκεανό που κόβουν την ανάσα και μέσα από εκπληκτικά φυσικά τοπία. Στόχος του video είναι να δείξει την ικανότητα της Purosangue να χειρίζεται διάφορες συνθήκες οδήγησης.

Η Purosangue είναι το πρώτο τετράθυρο μοντέλο της εταιρίας, με εμφανές το σπορ στοιχείο και λιγότερο την SUV διάσταση.

Advertisement

Η σχεδίαση δίνει περισσότερο έμφαση στην αεροδυναμική παρά στην πρακτικότητα ενός crossover, παρά το γεγονός ότι είναι η πιο ευρύχωρη και άνετη Ferrari της σύγχρονης εποχής.

Advertisement

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι παραμένει ένα εξαιρετικά γρήγορο αυτοκίνητο, με τον V12 των 6,5 λίτρων να της παρέχει την ικανότητα να κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα και να φθάνει σε τελική ταχύτητα τα 309 χλμ/ώρα.

Πέρα και πάνω από όλα τα νούμερα και τις όποιες ενστάσεις, αυτό που γίνεται ξεκάθαρο από το video είναι ότι η Purosangue είναι μία γνήσια Ferrari. Λίγο διαφορετική από ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Αλλά πάντα κούκλα και σε κάθε περίπτωση ξεχωριστή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς να κάνεις άσχημη μια Ferrari Purosangue
Ξεκίνησε η ασύστολη κερδοσκοπία με τη Ferrari Purosangue
Μπορεί να άργησε αλλά θα… σαρώσει η Ferrari Purosangue