Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπορεί να άργησε αλλά θα… σαρώσει η Ferrari Purosangue

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορεί να άργησε αλλά θα… σαρώσει η Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Μπορεί να άργησε αλλά θα… σαρώσει η Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Ακόμα και τα ίδια τα στελέχη της Ferrari στάθηκαν αρχικά «αμήχανα» μπροστά στην προοπτική του να τοποθετηθεί το «περήφανο άτι» σε ένα SUV αλλά όλα δείχνουν πως θα έχει σοβαρή εμπορική επιτυχία.

Advertisement
Advertisement

Με την Purosangue η Ferrari καλύπτει μια πολύ δυναμική κατηγορία αγοραστών που ότι έχει εμφανιστεί με στοιχεία supercar και εμφάνιση SUV, το έχουν «αγκαλιάσει».

Αυτό είναι και το «άλλοθι» που χρησιμοποιείται από τη Ferrari για την απόφασή της αυτή να κινηθεί με την Purosangue πάνω στα «χνάρια» μοντέλων όπως η Aston Martin DBX, η Lamborghini Urus και η Porsche Cayenne. Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του επικεφαλής μάρκετινγκ και εμπορικού διευθυντή της εταιρείας, Enrico Galliera, μόλις ανακοινώθηκε πως η Purosangue θα εφοδιάζεται με κινητήρα V12, το ενδιαφέρον από δυνητικούς αγοραστές και μη, εκτινάχθηκε.

Advertisement
Advertisement

Η λίστα με τους υποψήφιους αγοραστές, δεν αποτελείται μόνο από ανθρώπους που είναι ήδη πελάτες και έχουν κάποιο μοντέλο της Ferrari (όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις) αλλά περιλαμβάνει κα ανθρώπους που πρώτη φορά κάνουν την «κίνηση» να αποκτήσουν ένα. Φυσικά, όπως προκύπτει οι πελάτες της Ferrari θα έχουν μια προτεραιότητα σε ότι έχει να κάνει με τη διάθεση του μοντέλου και την παραγγελιοληψία αλλά αυτό είναι κάτι που θα απασχολήσει την εταιρεία σε μεταγενέστερο χρόνο.

Με την Purosangue η Ferrari καλύπτει την ανάγκη για ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο που έχει δηλωθεί κατ’ επανάληψη από τους πιστούς πελάτες της, στο γκαράζ των οποίων στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, υπάρχει ένα SUV. Την ανάγκη αυτή τώρα θα μπορεί να την καλύψει, κρατώντας τους πελάτες της ευχαριστημένους, ενώ υπολογίζεται πως το ποσοστό των νέων που θα «μπουν» στο πελατολόγιο, θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά που η Ferrari έκανε λανσάρισμα νέου μοντέλου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο: Τέλος οι παραγγελίες για τη Ferrari Purosangue; (+video)
Επίσημο: Αυτή είναι η Ferrari Purosangue!
Ελλάδα: Σαρώνουν οι πωλήσεις Ferrari, Lamborghini, Porsche

Advertisement