Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια εξαίσια Ferrari σε δημοπρασία

Ελλάδα 7:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια εξαίσια Ferrari σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Μια εξαίσια Ferrari σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Σε μια online δημοπρασία από την Silverstone Auctions θα διατεθεί αυτό το υπέροχο δείγμα σχεδιαστικής ανωτερότητας του Pininfarina, η Ferrari 330 GT Coupe του 1968.

Advertisement
Advertisement

Μια σειρά από κλασικά αυτοκίνητα, αγωνιστικά και μη, θα δημοπρατηθούν το Σάββατο 28 Μαρτίου από την Silverstone Auctions.

Ανάμεσά τους, είναι και αυτή η Ferrari 330 GT Coupé του 1968, που έχει σχεδιαστεί από τον Pininfarina. Το αυτοκίνητο έχει ανακατασκευαστεί πλήρως και έχει πάρει την επίσημη πιστοποίηση της Ferrari “Classiche Certification”. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στην ιστορία, φινιρισμένο στο κλασικό λαμπερό Rosso Corsa, με μαύρο (Nero) εσωτερικό. Ήταν στα χέρια ενός ιδιοκτήτη από το 2005 έως το 2017 και στη διάρκεια αυτής της περιόδου δαπανήθηκαν περισσότερα από 34.200 ευρώ για τη συντήρησή του.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καλαίσθητο και κομψό καπό της 330 GTC, βρίσκεται το V12 σύνολο με περιεχόμενη γωνία 60 μοιρών, που έχει χωρητικότητα 4,0 λίτρων και αποδίδει 300 ίππους. Η επιτάχυνσή του από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση που διαρκεί λιγότερο από 7,0 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 240 χλμ./ώρα. Από τα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζει η διάταξη με το 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων στον πίσω άξονα για καλύτερη κατανομή του βάρους. Ο Gary Dunne της Silverstone Auctions, σχολίασε: «Είμαστε για άλλη μια φορά ενθουσιασμένοι με τη λίστα των αυτοκινήτων που απαρτίζει την πρώτη μας δημοπρασία για το 2021. Η Ferrari 330 GT Coupe του 1968, είναι πραγματικά μια εξαιρετική περίπτωση που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους για την εμπιστοσύνη όλων των εμπλεκόμενων –πωλητών και αγοραστών- στις δημοπρασίες μας».

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Δοκιμές σε χειμερινό περιβάλλον για το SUV της Ferrari
Τι ποσό πήραν ως bonus οι εργαζόμενοι της Ferrari;
Το hypercar της Hongqi θα παράγεται στην Ιταλία

 

Advertisement