Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές σε χειμερινό περιβάλλον για το SUV της Ferrari

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές σε χειμερινό περιβάλλον για το SUV της Ferrari

ΝΕΑ

Δοκιμές σε χειμερινό περιβάλλον για το SUV της Ferrari

ΝΕΑ

Το πρωτότυπο που «συνελήφθη» από τον «κατασκοπικό» φακό δείχνει πολύ κοντά σε αυτό που έχει προβλεφθεί από κάποια renders και μας δίνει αρκετά καθαρή εικόνα για τη σιλουέτα του SUV της Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Ένα πρωτότυπο που φαίνεται να βασίζεται στη Maserati Levante, εθεάθη να δοκιμάζεται σε χειμερινές συνθήκες και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Τον περασμένο μήνα η Ferrari «συνελήφθη» να δοκιμάζει ένα πρωτότυπο που έμοιαζε πολύ ως σιλουέτα στην GT4C Lusso. Με δεδομένη την απόφαση της Ferrari για διακοπή της διάθεσης του μοντέλου, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η GT4CLusso χρησιμοποιείται ως δοκιμαστικό μοντέλο για την Purosangue που θα είναι το το πρώτο SUV της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Έχοντας «απέναντι» τα Lamborghini Urus και Aston Martin DBX, η πρόταση της Ferrari θα μοιάζει πολύ στην GT4CLusso αλλά θα έχει σημαντικά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με εκείνο το πρωτότυπο, τώρα έχουμε εικόνες από μια νέα περίπτωση, που «φέρνει» περισσότερο σε SUV, μια και η απόσταση από το έδαφος είναι εμφανώς αυξημένη και το βοηθά να αντιμετωπίσει τις δύσκολες συνθήκες του χιονισμένου τοπίου στη Σουηδία. Παρά το γεγονός πως και αυτό το πρωτότυπο φέρει αρκετά έντονο καμουφλάζ η παραπομπή στη Maserati Levante είναι παραπάνω από ξεκάθαρη, ειδικά στο μπροστινό μέρος με τα φανάρια, τη μάσκα και τους αεραγωγούς. Η Purosangue φέρεται να εφοδιάζεται με ένα V12 μηχανικό σύνολο απόδοσης μεγαλύτερης των 800 ίππων, ενώ στη συνέχεια της εμπορικής πορείας του μοντέλου θα κάνει την εμφάνισή της μια εναλλακτική με V8 υβριδικό σύνολο.

Διαβάστε ακόμα:
Πόσο bonus έδωσε η Ferrari στους εργαζόμενους; 
Η Ferrari ετοιμάζει κι άλλα SUV μοντέλα
Το hypercar της Hongqi θα παράγεται στην έδρα της Ferrari

Advertisement

 

 

Advertisement