Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια ασυνήθιστη κόντρα που «ηλεκτρίζει»! (+video)

Ελλάδα 20:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ασυνήθιστη κόντρα που «ηλεκτρίζει»! (+video)

ΝΕΑ

Μια ασυνήθιστη κόντρα που «ηλεκτρίζει»! (+video)

ΝΕΑ

Tο ηλεκτρικό MG είναι εντυπωσιακά γρήγορο, ακόμη και σε σύγκριση με αυτά τα δύο supercars.

Advertisement
Advertisement

Απαντώντας σε μια ερώτηση που κανείς δεν έχει κάνει ποτέ, οι άνθρωποι στο Carwow ήθελαν να μάθουν εάν το MG4 XPower μπορεί να… κοιτάξει στα μάτια μερικά πλήρως ανεπτυγμένα supercars. Ενώ οι Lamborghini Gallardo και Nissan GT-R δεν χρειάζονται συστάσεις, το ηλεκτρικό hot hatch που κατασκευάζεται στην Κίνα, είναι λιγότερο γνωστό. Με 429 ίππους και 600 Nm ροπής, από ένα ζεύγος κινητήρα, σίγουρα δεν είναι αδύνατο.

Έχει κίνηση σε όλους τους τροχούς και μπορεί να πετύχει 100 km/h σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, είναι αυτό αρκετό για να νικήσει τη μανία ενός ατμοσφαιρικού V10 κάμπριο ή ενός κουπέ V6 με διπλό τούρμπο; Ενώ οι ηλεκτροκινητήρες αποδίδουν την ισχύ αμέσως, το MG4 XPower είναι βαρύτερο (με 1.800 κιλά) από τους ανταγωνιστές του.

Advertisement
Advertisement

Στην ασυνήθιστη αναμέτρηση του Carwow, κέρδισε μερικές μάχες και έχασε άλλες. Πρέπει να αναφερθεί ότι τα EV εξαντλούνται πολύ νωρίτερα από τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, επομένως οι μεγαλύτεροι αγώνες θα είχαν διαφορετικό αποτέλεσμα. Η MG αναφέρει τελική ταχύτητα 200 χλμ/ώρα για το MG4 XPower, ενώ τα Gallardo και GT-R θα κάνουν άνετα πάνω από 300 χλμ/ώρα.

Περιέργως, δεδομένου ότι είναι το βαρύτερο αυτοκίνητο της τριάδας, το MG κέρδισε τη δοκιμή πέδησης απαιτώντας τη μικρότερη απόσταση για να σταματήσει τελείως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια είναι η νέα πατέντα της Porsche;
Έτσι θα είναι το νέο Volkswagen Tiguan
Πλησιάζει η ώρα του Tesla Cybertruck