ΝΕΑ

Πλησιάζει η ώρα του Tesla Cybertruck

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πλησιάζει η ώρα του Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Πλησιάζει η ώρα του Tesla Cybertruck

ΝΕΑ

Τουλάχιστον εννέα Cybertrucks, εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Tesla, στο Freemont.

Advertisement
Advertisement

Το πολυσυζητημένο project της Tesla, είναι πιο κοντά στην παραγωγή από ποτέ και νέες φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Τις τελευταίες ημέρες, μια παρτίδα από τουλάχιστον εννέα ηλεκτρικά pickups, έχει φτάσει σιγά-σιγά από το Τέξας στην Καλιφόρνια.

Ο Ίλον Μασκ είπε τελευταία ότι η παραγωγή του Cybertruck θα ξεκινήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε μαζική κλίμακα το 2024. Η ίδια η Tesla επανέλαβε αυτούς τους ισχυρισμούς από την πρόβλεψη του Μασκ και για μια φορά φαίνεται ότι τα πράγματα μπορεί να είναι στην πραγματικότητα σε καλό δρόμο.

Μετά από μια σειρά εκδηλώσεων που σχετίζονται με την παραγωγή, νωρίτερα μέσα στο έτος, έχουμε μια γεύση από εννέα Cybertrucks που μόλις εμφανίστηκαν στο εργοστάσιο της Tesla στο Fremont.

Advertisement
Advertisement

Συνολικά, τα εννέα pickups εμφανίστηκαν σε τρία φορτηγά αυτοκίνητα, το καθένα με τρία οχήματα σε ρυμούλκηση. Όλα αυτά τα Cybertrucks δεν διαφοροποιούνται, τουλάχιστον δια γυμνού οφθαλμού, σε σχέση με τα όσα μας έχει δείξει η Tesla.

Είναι αλήθεια ότι το συγκεκριμένο project, έχει εκθέσει αρκετά τόσο την εταιρεία, όσο και προσωπικά τον Μασκ, όχι μόνο λόγω της διαρκούς παράτασης του χρονοδιαγράμματος, αλλά κυρίως λόγω των αποκαλύψεων, από διαρροές στη βάση δεδομένων της αυτοκινητοβιομηχανίας, για σοβαρές τεχνικές ελλείψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota σώζει το χειροκίνητο κιβώτιο!
Γιατί η εξάτμιση βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος;
Δοκιμή: Peugeot 408 Plug-in Hybrid 225 PS