Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μετά το Suzuki… G-Class έρχεται και το Suzuki Defender (στην Ελλάδα)

Ελλάδα 11:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μετά το Suzuki… G-Class έρχεται και το Suzuki Defender (στην Ελλάδα)

ΝΕΑ

Μετά το Suzuki… G-Class έρχεται και το Suzuki Defender (στην Ελλάδα)

ΝΕΑ

Μία ακόμα προχωρημένη… μεταμόρφωση αναμένεται να δούμε σύντομα στην Ελλάδα και είναι σίγουρο πως θα προκαλεί τα βλέμματα των περαστικών!

Advertisement
Advertisement

Η μόδα με τις μεταμορφώσεις του Suzuki Jimny έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στην Ελλάδα, καθώς ολοένα και περισσότεροι δείχνουν ενδιαφέρον για να αλλάξουν το όχημά τους.

Πριν από λίγες εβδομάδες σας δείξαμε και με αποκλειστικές εικόνες, την απόλυτη μεταμόρφωση ενός Suzuki Jimny σε Suzuki… G-Class. Οι αλλαγές περιλάμβαναν νέο body Kit αλλά και εσωτερικό που ήταν πραγματικά άκρως εντυπωσιακό.

Για όσους ασχολούνται με βελτιώσεις γνωρίζουν πως η αλλαγή του Jimny σε G-Class είναι συνηθισμένη σε αρκετές χώρες του κόσμου ενώ τελευταία έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του και το Jimny το οποίο θυμίζει Bronco.

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο της Ford το οποίο ακόμα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα είναι ένα από τα κορυφαία 4×4 που υπάρχουν και ένα από τα οχήματα που θέλουν πάρα πολλοί να αποκτήσουν ή ακόμα και να μεταμορφώσουν.

Το πρώτο Suzuki… Defender

Προς το παρόν δεν θα δούμε κάποια μετατροπή Jimny σε Bronco αλλά όπως μαθαίνουμε πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η μεταμόρφωση του ιαπωνικού μοντέλου σε… Defender. Η μετατροπή θα περιλαμβάνει εξωτερικό body kit, ζαντολάστιχα ακόμα και σχάρα οροφής. Αναφορικά με την καμπίνα των επιβατών και αυτή αναμένεται να αλλάξει τελείως σε επίπεδο που θα θυμίζει το Suzuki Jimny που άλλαξε και σας δέιξαμε πριν από ένα περίπου μήνα.

Advertisement

Όπως μαθαίνουμε, ο ιδιοκτήτης του θέλει πινελιές που να θυμίζουν έντονα το παλιό Defender και αυτός είναι και ο λόγος που θα τοποθετήσει ακόμα και ξύλινο τιμόνι. Υπολογίζεται πως το Suzuki… Defender θα είναι έτοιμο τον ερχόμενο Μάρτιο και θα κυκλοφορεί σε νησί των Κυκλάδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lotus Eletre: Έρχεται νωρίτερα στην Ελλάδα απ’ ότι την περιμέναμε
Πόσα θα πιάσει μια κούκλα Ferrari Testarossa του «κουτιού»;
WRC: Η Lancia επιστρέφει

Advertisement