Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Maybach S680 «Haute Voiture». Όταν τα χρήματα δεν είναι θέμα…

Ελλάδα 9:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Maybach S680 «Haute Voiture». Όταν τα χρήματα δεν είναι θέμα…

ΝΕΑ

Mercedes-Maybach S680 «Haute Voiture». Όταν τα χρήματα δεν είναι θέμα…

ΝΕΑ

Οι δημιουργίες τής Mercedes-Maybach απευθύνονται σε ακόμα λιγότερους πελάτες τής γερμανικής εταιρείας, αυτούς που θέλουν ένα υψηλότερης αισθητικής και εξοπλισμού όχημα. Η S680 «Haute Voiture» είναι γι’ αυτούς.

Advertisement
Advertisement

Όταν τα χρήματα «δεν είναι θέμα», θέλεις να ξεχωρίσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Η Mercedes-Maybach σού δίνει αυτή τη δυνατότητα παρουσιάζοντας μοναδικές εκδόσεις τής S-Class. Όπως η S680 «Haute Voiture» που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Όπως, πρόδηλα, φανερώνει η ονομασία της, οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με τη σχεδίαση και την κατασκευή της εμπνεύστηκαν από τον χώρο της μόδας και της υψηλής ραπτικής, δηλαδή από έναν τομέα όπου κάθε δημιούργημα είναι μοναδικό, φροντισμένο σε ύψιστο βαθμό και με τη χρήση των ποιοτικότερων υλικών.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Maybach S680 «Haute Voiture» θα κατασκευαστεί μόνο σε 150 αριθμημένες μονάδες. O Gorden Wagener, επικεφαλής Σχεδιασμού τής Mercedes-Benz δήλωσε σχετικά: «Τα πολύπλοκα στοιχεία και η αποκλειστική σχεδίαση είναι τα στοιχεία που την κάνουν ένα από τα πιο άμετρα μοντέλα που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Η Mercedes-Maybach S680 “Haute Voiture” αντιπροσωπεύει την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια στην πιο αγνή μορφή της.

»Οι πελάτες μας έχουν έναν φιλόδοξο τρόπο ζωής και θέλουμε να αντικατοπτρίζεται αυτός μέσω της δημιουργίας ενός πλήρως επιθυμητού οχήματος, με τη χρήση στοιχείων που δεν έχουν υπάρξει ξανά σε μια Mercedes-Maybach».

Όπως είναι φυσικό, η S680 «Haute Voiture» βασίζεται στη Mercedes-Benz S-Class και είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ως δημιούργημα του πιο ξεχωριστού τμήματος της γερμανικής εταιρείας. Η διχρωμία στο αμάξωμα, με το μεταλλικό μπλε χρώμα στην οροφή και τη ροζ απόχρωση από τη μέση αυτού και κάτω, την κάνει να διακρίνεται άμεσα. Στο ίδιο χρώμα με την οροφή είναι βαμμένο και τμήμα των τροχών.

Advertisement

Στο εσωτερικό της, υπάρχουν τα καλύτερα υλικά. Λευκό δέρμα καλύπτει τη μεγαλύτερη επιφάνειά του, ενώ υπάρχει και ύφασμα σε χρυσαφί απόχρωση. Στην οροφή, το πατρόν που έχει επιλεγεί να τη στολίζει είναι οι τρεις γραμμές που σχηματίζουν το εμπορικό σήμα τής Mercedes-Benz, ενώ το σύστημα infotainment MBUX είναι αναβαθμισμένο αναφορικά με τα γραφικά και τα χρώματά του, σε σχέση με ό,τι ισχύει στην S-Class.

Οι άνθρωποι της Mercedes-Maybach δημιούργησαν και μια αποκλειστικής σχεδίασης σειρά βαλιτσών ταξιδίου που ταιριάζουν με το στυλ τής S680 «Haute Voiture», όπως και ένα χειροποίητο κουτί δώρου στο οποίο περιλαμβάνονται ο αύξων αριθμός τού αυτοκινήτου, ένα υπό κλίμακα όχημα τού μοντέλου και ένα μπρελόκ κλειδιών, όλα σε υψηλή ποιότητα και σχεδίαση για την περίπτωση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Brabus S600: Η βελτίωση της Mercedes-Maybach S580 (+video)
Νέος συνεργάτης της Mercedes-Benz για τα συστήματα αυτονομίας
Eπανάσταση: Η Mercedes S-Class κατεβαίνει στα 2.000 κυβικά!

 

 

Advertisement