Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Maybach S680 προς τιμήν του Virgil Abloh

Ελλάδα 13:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Maybach S680 προς τιμήν του Virgil Abloh

ΝΕΑ

Mercedes-Maybach S680 προς τιμήν του Virgil Abloh

ΝΕΑ

Με μια περιορισμένη παραγωγή 150 αυτοκινήτων, η Γερμανική εταιρεία αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Virgil Abloh με την Mercedes-Maybach S680.

Advertisement
Advertisement

Ο σχεδιαστής, αρχιτέκτονας και γενικότερα πολυπράγμων Virgil Abloh που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο τον περασμένο Νοέμβριο, θα τιμηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η περιορισμένης παραγωγής Mercedes-Maybach S680, μαζί με μια συλλογή ρούχων, θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του σπουδαίου Virgil Abloh που παρά το νεαρό της ηλικίας του, πρόλαβε να επηρεάσει με τις εμπνεύσεις του σύσσωμο τον κόσμο της μόδας. Ένα από τα τελευταία του project, ήταν η Project Maybach x Virgil Abloh με τις δυνατότητες εκτός δρόμου κίνησης, η οποία και χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο για την εξέλιξη της συγκεκριμένης έκδοσης περιορισμένης παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Η απόχρωση της ερήμου αυτού του πρωτότυπου χρησιμοποιείται στο κάτω μισό αυτού του αυτοκινήτου (συμπεριλαμβανομένων των σφυρήλατων ζαντών), ενώ το επάνω μισό είναι βαμμένο γυαλιστερό μαύρο. Το ίδιο χρωματικό μοτίβο βρίσκουμε και στην καμπίνα, με τα καθίσματα, το τιμόνι, τις πόρτες, το κάτω μέρος του ταμπλό και την οροφή να είναι επενδεδυμένα με μαύρο και δέρμα Nappa στο χρώμα της άμμου. Τα πατάκια με το βαθύ πάτημα, είναι μαύρα με δερμάτινο περίγραμμα στο χρώμα της άμμου και κεντημένα με το λογότυπο Mercedes-Maybach.

Το ίδιο λογότυπο συνδυάζεται με το λογότυπο του Virgil Abloh στην κεντρική κονσόλα, στα πίσω μαξιλάρια, στα προσκέφαλα και στα μαρσπιέ. Ακόμα και στο MBUX έχουν γίνει επεμβάσεις που τονίζουν την ιδιαιτερότητα της έκδοσης. Οι πελάτες που παραγγέλνουν την ειδική έκδοση Mercedes-Maybach S680, θα λάβουν επίσης ένα ξύλινο κουτί καλυμμένο με δέρμα Nappa στο χρώμα της άμμου με τα λογότυπα της μάρκας και του Abloh. Περιέχει ένα αντίγραφο του αυτοκινήτου σε κλίμακα 1/18, δύο κλειδιά και μια κουκούλα σχεδιασμένη ειδικά για το αυτοκίνητο.

Advertisement

Η Mercedes θα κατασκευάσει μόλις σε 150 μονάδες το συγκεκριμένο μοντέλο, ενώ για όσους θέλουν πραγματικά να ζήσουν όλη την εμπειρία Mercedes και Abloh, υπάρχει επίσης μια συλλογή ρούχων. Αποτελείται από βαμβακερά μπλουζάκια στο χρώμα της άμμου αλλά και fleece με κουκούλα, καπέλα και γάντια για baseball. «Είμαι απίστευτα περήφανος για το έργο που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον Virgil», δήλωσε ο Gorden Wagener, επικεφαλής σχεδιασμού της Mercedes. «Η περιορισμένης έκδοσης Maybach του Virgil Abloh αποτελεί παράδειγμα της συνύπαρξης της καινοτομίας με την απόλυτη δεξιοτεχνία στην κατασκευή, που θα είναι τώρα διαθέσιμη για το δρόμο».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Maybach του φτωχού από την Carbest
Νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο από τη Mercedes-Maybach
Επίσημο: Έτοιμη η Mercedes-AMG SL43 των 2.000 κ.εκ.

 

 

Advertisement