Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 20.000 ευρώ το Dacia Dokker γίνεται ένα mini αυτοκινούμενο

Ελλάδα 18:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με 20.000 ευρώ το Dacia Dokker γίνεται ένα mini αυτοκινούμενο

ΝΕΑ

Με 20.000 ευρώ το Dacia Dokker γίνεται ένα mini αυτοκινούμενο

ΝΕΑ

Η ισπανική εταιρεία Camperiz μετατρέπει το μοντέλο της Dacia σε οικονομικό camper για διαμονή δύο ατόμων κοντά στη φύση χωρίς να τους λείπουν οι ανέσεις.

Advertisement
Advertisement

Χάρη στα πτυσσόμενα κρεβάτια και τους αρθρωτούς αποθηκευτικούς χώρους, τα camper πλέον δεν χρειάζεται να είναι τεράστια για να προσφέρουν τις ανέσεις που χρειάζεται κανείς.

Η Ισπανική εταιρεία Camperiz δημιούργησε μια ιδιαίτερα προσιτή και έτοιμη για ταξίδι πρόταση που βασίζεται στο Dacia Dokker. Το Dacia Dokker Camperiz κοστίζει λίγο λιγότερο από 20.000 ευρώ, στην έκδοση με τον κινητήρων των 131 ίππων, που στην επιβατική του έκδοση για καθημερινή χρήση προσφέρει σαλόνι για φιλοξενία πέντε επιβατών. Η Camperiz μετατρέπει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου σε κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι που έχει μήκος 1,90 και πλάτος 1,20 μέτρα.

Advertisement
Advertisement

Με επιπλέον χρέωση 2.400 ευρώ, μπορεί να εφοδιαστεί και με σκηνή οροφής για να έχει και εκεί χώρο φιλοξενίας για ύπνο άλλων δύο ατόμων. Στο πίσω μέρος του αμαξώματος, η μετατροπές που προτείνει η Camperiz καλύπτουν μια σειρά από άλλες ανάγκες. Μια από αυτές είναι η μεταφορά σε ειδική θήκη πτυσσόμενων επίπλων για το «στήσιμο» σαλονιού σε υπαίθριο χώρο, με τη δυνατότητα στην οροφή του Dokker να τοποθετηθεί πτυσσόμενη τέντα για σκίαση του χώρου. Από την πλευρά του οδηγού, ένα μεγάλο συρτάρι με μικρή κουζίνα μπορεί να τραβηχτεί από το έπιπλο κάτω από τον πάγκο και να αποκαλυφθεί μια φορητή κουζίνα αερίου και νεροχύτης.

Εκεί είναι εγκατεστημένη δεξαμενή γλυκού νερού με 20 λίτρα χωρητικότητα, καθώς και δεξαμενή λυμάτων 10 λίτρων. Με ανοιχτές τις πίσω πόρτες, μπορεί να σταθεί κανείς εκεί και να προετοιμάσει ένα γεύμα ή να ασχοληθεί με την προσωπική του υγιεινή. Η ενσωματωμένη δεύτερη μπαταρία χωρητικότητας 95 Ah και ένας ενισχυτής φόρτισης, υποστηρίζουν ιδανικά τις επιπλέον ανάγκες της παραμονής στην εξοχή. Διάφορες λυχνίες οροφής LED παρέχουν φως τη νύχτα, ενώ υπάρχουν τόσο μια πρίζα 12 volt, όσο και δύο υποδοχές USB για την εξυπηρέτηση αναγκών των κατασκηνωτών. Είναι πολύ εντυπωσιακό το γεγονός πως η βασική έκδοση Camper του Dacia Dokker, κοστίζει από την Camperiz 19.995 ευρώ, τιμή που του εξασφαλίζει την «προσοχή» όλων όσοι ασχολούνται με τις εκδρομές και τη διαμονή στη φύση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O πρώην αρχισχεδιαστής της Cupra πήγε, μέσω Dacia, στην Alfa Romeo!
Το Dacia Duster ανανεώθηκε (+video)
To θρυλικό βαν Skoda 1203 σε έκδοση camper

Advertisement

 

 

 

Advertisement