Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru Impreza του 1998 σε εξωφρενική τιμή

Ελλάδα 1:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subaru Impreza του 1998 σε εξωφρενική τιμή

ΝΕΑ

Subaru Impreza του 1998 σε εξωφρενική τιμή

ΝΕΑ

Ένα σπάνιο Subaru Impreza 22B STi βρέθηκε σε αγγελία στην Αγγλία και η τιμή του μόνο… πόνο στην καρδιά προκαλεί.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, τα ιαπωνικά υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητα της δεκαετίας 1990 και 2000 έχουν την.. τιμητική τους. Αυτά τα μοντέλα έχουν μεγάλη μεταπωλητική αξία, ειδικά εάν πρόκειται για όχημα που είναι τόσο σπάνιο όσο και ελάχιστα χρησιμοποιημένο.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το Subaru Impreza 22B STi, στο οποίο έχει κρεμαστεί πωλητήριο και ο ιδιοκτήτης ζητά 323.800 ευρώ.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται στην Αγγλία και προσφέρεται από την Appreciating Classics. Ενδιαφέρεστε ή θα απολαμβάνετε τα ψηφιακά δημιουργήματα;

Advertisement
Advertisement

Είχε μόλις έναν ιδιοκτήτη και δεν έχει δεχτεί καμία τροποποίηση, κάτι που ανεβάζει σημαντικά την αξία του αυτοκινήτου. Μάλιστα, φέρει γνήσια πλαστικά, πατάκια και τον κλασικό χρωματισμό. Είχε αγοραστεί το 1998 και εισήχθη από την Ιαπωνία. Το 22Β χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα και μετά αποθηκεύτηκε για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

Advertisement

Το Subaru Impreza 22B STi έχει λίγα χιλιόμετρα (μόνο 271 μίλια = 436 χιλιόμετρα) στο ιστορικό του και δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη η εξαιρετική του κατάσταση.

Advertisement

Να θυμίσουμε, το Impreza 22B STi εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο 2.2 κινητήρα. Η απόδοσή του αγγίζει σχεδόν τους 300 εργοστασιακούς ίππους και τα 363 Nm ροπής, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχει “πειραχτεί” λογισμικά και να διαθέτει το… κάτι παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: 

Advertisement

Κατασκευή νέων πεζογεφυρών στην Αττική

Οι χειρότερες κινέζικες απομιμήσεις αυτοκινήτων (video)

Renault Clio: Μοντέρνος και εκφραστικός σχεδιασμός