Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μάθιου Πέρι: Η μεγάλη αγάπη και το πάθος του

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μάθιου Πέρι: Η μεγάλη αγάπη και το πάθος του

ΝΕΑ

Μάθιου Πέρι: Η μεγάλη αγάπη και το πάθος του

ΝΕΑ

Αποχαιρετούμε τον Μάθιου Πέρι, έναν λάτρη της αυτοκίνησης, ο οποίος αν και έφυγε νωρίς, χόρτασε πολλά άλογα στη ζωή του. Δείτε αναλυτικά το αγαπημένο του αυτοκίνητο και όχι μόνο…

Advertisement
Advertisement

Ο πρωταγωνιστής του «Friends», Μάθιου Πέρι, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ο Μάθιου Πέρι έγινε γνωστός μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία του χαρακτήρα του Τσάντλερ Μπινγκ σε μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές στον κόσμο, τα Φιλαράκια.

Ωστόσο, ο ηθοποιός εκτός από την επαγγελματική του ζωή ήταν γνωστός για την αγάπη στα αυτοκίνητα και ιδιαίτερα στα Ευρωπαϊκά. Είχε αρκετά στο γκαράζ του, τα οποία απολάμβανε συχνά. Όπως και το πάθος που είχε για την ταχύτητα και τη γρήγορη οδήγηση, η οποία τον γέμιζε ζωή, όπως έλεγε…

Advertisement
Advertisement

Όπως θα δείτε και παρακάτω ο Μάθιου Πέρι ήταν φανατικός των cabrio αυτοκινήτων.

Το αυτοκίνητο που λάτρεψε πιο πολύ από όλα τα άλλα του… παιδιά ήταν το Audi R8 V10 Plus Spyder, με τον V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων, τους 610 ίππους και τα 560 Nm ροπής. Η κίνηση περνά στους 4 τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου S-Tronic 7 σχέσεων.

Advertisement

Ένα μοναδικό κομψοτέχνημα της Audi, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 328 km/h την επιτάχυνση 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 3,3 sec (0,3 sec πιο γρήγορο από την coupe έκδοση). Η τιμή του ξεπερνάει τα 210.000 ευρώ.

Και όμως, το Audi R8 V10 Plus Spyder,  το λάτρεψε, πολύ περισσότερο και από την εκπληκτική Aston Martin Vantage Roadster, την οποία επίσης είχε στο γκαράζ του.

Advertisement

Η Aston Martin Vantage Roadster διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα V8 που προσφέρει απίστευτη ισχύ και επιδόσεις. Ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι από τους πιο ελκυστικούς και το εντυπωσιακό εσωτερικό είναι επίσης δύσκολο να συγκριθεί. Διαθέτει έναν 4λιτρο V8 κινητήρα, απόδοσης 503 ίππων! Σημειώστε 0-100km επιτάχυνσης σε 3,7 sec, και τιμή άνω των 180.000 ευρώ.

Επίσης, ο Μάθιου Πέρι είχε τρεις BMW στο γκαράζ του, μία 7άρα μία 6άρα ανοικτή και την απίστευτη Z8,  δύο Porsche (Panamera και 911 Turbo Cabrio) αλλά και το μοναδικό αμερικάνικο (και μοναδικό SUV στο γκαράζ του) μία Lincoln Navigator.

Z8 Roadster

Advertisement

ΑΚΟΜΑ:
Friends: Τα Φιλαράκια έχουν τα αυτοκίνητά τους!
Porsche: Συμμετέχει στην επανένωση για τα Φιλαράκια (+video)
Σκάνδαλο: Το αγαπημένο αυτοκίνητο του Enzo δεν ήταν Ferrari!