Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκάνδαλο: Το αγαπημένο αυτοκίνητο του Enzo δεν ήταν Ferrari!

Ελλάδα 6:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκάνδαλο: Το αγαπημένο αυτοκίνητο του Enzo δεν ήταν Ferrari!

ΝΕΑ

Σκάνδαλο: Το αγαπημένο αυτοκίνητο του Enzo δεν ήταν Ferrari!

ΝΕΑ

Όταν ο Enzo Ferrari  την αντίκρισε για πρώτη φορά την, δήλωσε με περίσσεια γενναιοδωρία ότι «αυτό είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ»!

Advertisement
Advertisement

Η Helm Motorcars ανακαίνισε την Jaguar E-Type Series 1 και την «έντυσε» στα χρώμα της Scuderia. Υπάρχει λόγος…

Έχοντας κατά νου αυτόν τον έπαινο, αυτό το πλήρως ανακαινισμένο δείγμα της Jaguar E-Type Series 1, θα μπορούσε να είναι ένας φόρος τιμής στον ιδρυτή της Ferrari, επειδή το αμάξωμα έχει φινιριστεί στο εμβληματικό κόκκινο Rosso Corsa της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία Helm Motorcars είναι υπεύθυνη για τον εκσυγχρονισμό αυτής της Jaguar. Η ανανεωμένη E-Type έχει κάτι περισσότερο από ένα εντυπωσιακό χρώμα για να την κάνει ξεχωριστή. Η σύγχρονη τεχνολογία κάνει το αυτοκίνητο πιο χρηστικό σήμερα. Για παράδειγμα, το εξωτερικό διαθέτει εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και τα φλας έχουν πλέον LED φωτισμό. Η κάμερα οπισθοπορείας, ο αυτόματος κλιματισμός και οι σύγχρονες παροχές ψυχαγωγίας, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Advertisement

Η Helm προσθέτει ένα ευαίσθητο, στην ταχύτητα, υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης, το οποίο θα διευκολύνει την «πλεύση». Η ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη και στα δύο άκρα. Αναβαθμισμένα άκρα ράβδων τροχιάς και σφαιρικοί σύνδεσμοι αποτελούν επίσης μέρος του πακέτου. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τεσσάρων σχέσεων, στέλνει την ισχύ σ’ ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, στον πίσω άξονα.Κάτω από το καπό, συναντάμε τον εξακύλινδρο εν σειρά, κινητήρα των 4,2 λίτρων, με αυξημένη απόδοση 300 ίππων, έναντι 265 του αρχικού μοντέλου.

Advertisement

Η τιμή του αυτοκινήτου δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αποδεδειγμένα, όμως, η E-Type, αποτελεί πραγματικό «φετίχ» για τους συλλέκτες αυτοκινήτων, κάτι που σημαίνει ότι απευθύνεται σε πολύ γερά πορτοφόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή η Jaguar E-Type είναι μοναδική, το ίδιο και η τιμή της (+video)
Τι φέρνει το μέλλον των ηλεκτρικών της Jaguar;
Jaguar F-Type Convertible: Ο αυτοκινητικός «μύθος» που προκαλεί τις αισθήσεις

 

Advertisement