Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μαντέψτε το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο στο Tik Tok

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μαντέψτε το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο στο Tik Tok

ΝΕΑ

Μαντέψτε το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο στο Tik Tok

ΝΕΑ

Πολλές εταιρίες θα ήθελαν να έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό του Tik Tok. Όμως ένα αυτοκίνητο που δεν το περιμένει κανείς βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Advertisement
Advertisement

H πλατφόρμα του Tik Tok αποκτά διαρκώς και μεγαλύτερη δύναμη, ιδίως στις νεαρές ηλικίες, ενώ πολλά από τα χαρακτηριστικά του σπεύδουν μα μιμηθούν άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι είναι προφανές το ενδιαφέρον για το ποιο είναι το πιο αγαπημένο αυτοκίνητο και η πιο ελκυστική μάρκα στο νεανικό κοινό του Tik Tok. Και τα αποτελέσματα που έγιναν σε μία πρόσφατη έρευνα έφεραν στην επιφάνεια κάποια αναπάντεχα αποτελέσματα.

Με βάση την ηλικία του κοινού, κάποιος θα περίμενε ότι εταιρίες όπως Ferrari ή Lamborghini θα ήταν στην κορυφή των επιλογών των χρηστών του Tik Tok.

Advertisement
Advertisement

Όμως, όσο και αν φαίνεται παράδοξο, το πρώτο σε αναζητήσεις και πιο δημοφιλές αυτοκίνητο για την συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι το ταπεινό Ford Maverick!

Συγκεκριμένα, το Maverick έχει 10,9 δισεκατομμύρια views, ελάχιστα μπροστά από την Mustang που είναι στα 10,7 δισ. views, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Toyota Supra με 9,4 δισ. views.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τις εταιρίες, δεν υπάρχουν και τόσο μεγάλες εκπλήξεις, με την BMW να είναι στην πρώτη θέση με 49,2 δισ. views, ακολουθούμενη από την Mercedes με 27,1 δισ. views και στην τρίτη θέση να βρίσκονται οι Honda και Audi με 20,4 δισ. views η κάθε μία.

Advertisement

Παρ’ όλα αυτά μάρκες όπως η Bugatti, η Ferrari και η Lamborghini βρίσκονται πολύ χαμηλά στην λίστα, παρά τη νεανική ταυτότητα του κοινού του Tik Tok.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο premium μοντέλο είναι το πιο δημοφιλές στο Tik Tok;
Το αυτοκίνητο του Tik Tok: Το “βελτίωσαν” οι ακόλουθοί του! (+video)
Και στην Ελλάδα το νέο απίστευτα επικίνδυνο challenge του TikTok