Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lexus LS F και LC F: Έρχονται με Twin-Turbo V8 και 660 ίππους

Ελλάδα 5:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lexus LS F και LC F: Έρχονται με Twin-Turbo V8 και 660 ίππους

ΝΕΑ

Lexus LS F και LC F: Έρχονται με Twin-Turbo V8 και 660 ίππους

ΝΕΑ

Αναφορές σχετικά με την επέκταση των μοντέλων υψηλών επιδόσεων της σειράς «F» της Lexus γίνονται στον παγκόσμιο ιστό εδώ και χρόνια. Αυτή τη φορά το ιαπωνικό διαδικτυακό περιοδικό «Best Car Web» ισχυρίζεται ότι τρία μοντέλα έχουν προγραμματιστεί.

Advertisement
Advertisement

Τα Lexus LS F, LC F και IS F θα κάνουν ντεμπούτο τον Νοέμβριο του 2021.

Νομίζουμε, πως το μεγάλο νέο είναι πως το IS F επιστρέφει, παρά τις πληροφορίες που λένε το αντίθετο, και θα χρησιμοποιεί τον ίδιο ατμοσφαιρικό V8 με το RC F (5.000 κ.εκ. με 472 ίππους και 536 Nm ροπής). Ως τώρα έχουμε ακούσει μερικούς ανθρώπους να λένε ότι το κορυφαίο «IS» θα κινείτε με τον εξακύλινδρο BMW, που προέρχεται από την Toyota Supra ή έναν Turbo V6.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το LC F coupe και το LS F sedan, θα μοιράζονται έναν πρόσφατα κατασκευασμένο κινητήρα V8 twin-turbo 4.0-λίτρων με 660 ίππους και 650 Nm ροπή.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για έναν πιθανό νέο οκτακύλινδρο κινητήρα από την Toyota / Lexus, αλλά καλύτερα να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τα μοντέλα επιδόσεων. Όλα ειλικρινά ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, λαμβάνοντας υπόψη τον σημερινό κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας που επικεντρώνεται κυρίως στη μείωση του κυβισμού και την ηλεκτροκίνηση. Επίσης, έρχεται σε αντίθεση με μια νέα κατεύθυνση που η Lexus θέλει να ακολουθήσει. Πρόσφατα παρουσίασε ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο, που θα ανοίξει το δρόμο για ένα πιο πράσινο μέλλον με βάση το νέο ηλεκτρικό σύστημα Direct4 που απευθύνεται σε καθαρά EV και υβρίδια.

Advertisement

Το Best Car Magazine ανακοίνωσε και τις έχει αποδόσεις και των τριών πιθανών μοντέλων F, και ενώ φαίνονται αρκετά δυνατά, είναι καλύτερο να περιμένετε και να δείτε αν η Lexus ενδιαφέρεται να δώσει συνέχεια στο RC F.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Νέα εικόνα για το ηλεκτρικό πρωτότυπο της Lexus

Πως σας φαίνεται για περιπολικό το Lexus LC 500;

Advertisement

Περιορισμένης παραγωγής το Lexus RC F FSE