Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως σας φαίνεται για περιπολικό το Lexus LC 500;

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως σας φαίνεται για περιπολικό το Lexus LC 500;

ΝΕΑ

Πως σας φαίνεται για περιπολικό το Lexus LC 500;

ΝΕΑ

Η αστυνομία στην Ιαπωνία δέχθηκε πρόσφατα στο στόλο της ένα βελτιωμένο και εντυπωσιακό Lexus LC 500. Αυτό θα πει εξουσία…

Advertisement
Advertisement

Το εν λόγω LC 500 δωρίστηκε από τον εκτελεστικό διευθυντή της Lexus Kazuo Nakamura στο Αστυνομικό Τμήμα Tochigi, το οποίο έχει μακρά ιστορία στη χρήση ιαπωνικών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Πλέον, διαθέτει ένα Nissan GT-R στο στόλο του και έχει επίσης χρησιμοποιήσει Honda NSX στο παρελθόν καθώς και Mazda RX-7, Nissan Skyline R34, Nissan Skyline R33 αλλά και Subaru Impreza WRX STi.

Οι αρχές θα χρησιμοποιήσουν το LC 500 για την Κινητή Μονάδα Κυκλοφορίας σε μια προσπάθεια να μειώσουν τα τροχαία ατυχήματα. Οι βασικές αλλαγές που έγιναν περιλαμβάνουν το χαρακτηριστικό χρώμα, φάρο στην οροφή όπως επίσης και κρυφά φώτα κάτω από την εμπρός μάσκα.

Advertisement
Advertisement

Παραμένει ασαφές εάν έχουν πραγματοποιηθεί μηχανικές τροποποιήσεις, αλλά κατά πάσα πιθανότητα η Lexus άφησε ανέπαφα τόσο τον κινητήρα όσο και την μετάδοση. Αυτό σημαίνει πως ο ατμοσφαιρικός V8 5.0 λίτρων του LC 500 αποδίδει 480 ίππους και 540 Nm ροπής, αρκετά ώστε οι αρχές να κυνηγήσουν και να ακινητοποιήσουν τους περισσότερους άτακτους οδηγούς που θα συναντήσουν στο δρόμο.

Εξίσου εντυπωσιακό στόλο αστυνομικών οχημάτων υιοθετούν και οι αντίστοιχες αστυνομικές αρχές στο Ντουμπάι. Αυτός μεταξύ άλλων περιλαμβάνει από Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder, Mercedes-Benz SLS AMG, BMW M5, Audi R8, Ferrari FF έως Mercedes-AMG GT 63 S. Με τις υγείες μας…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Lexus LX J201 Concept: Ένα Lexus για το τέλος του πολιτισμού

Advertisement

Η Lexus κατοχυρώνει νέους κωδικούς για μελλοντικά μοντέλα

Περιορισμένης παραγωγής το Lexus RC F FSE

 

Advertisement