Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περιορισμένης παραγωγής το Lexus RC F FSE

Ελλάδα 3:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περιορισμένης παραγωγής το Lexus RC F FSE

ΝΕΑ

Περιορισμένης παραγωγής το Lexus RC F FSE

ΝΕΑ

Για το 2021 η Lexus ετοιμάζει το RC F σε μια ειδική, περιορισμένης παραγωγής έκδοση, της οποίας το χαρακτηριστικό είναι η εκτενής χρήση του ανθρακονήματος.

Advertisement
Advertisement

Το Lexus RC F Fuji Speedway Edition θα παραχθεί σε 60 μόλις κομμάτια, με αναβαθμίσεις «ακριβείας» για να ενισχύσει περαιτέρω την εικόνα της απόδοσης και των επιδόσεων που έχει στο κοινό της Lexus και όχι μόνο.

Στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται ένα σετ φρένων της Brembo με κεραμικά υλικά, ένα σύστημα εξάτμισης τιτανίου και ένα αρκετά επιθετικό για τα δεδομένα της Lexus body kit που είναι μάλλον διακριτικό αν και κατασκευασμένο από ανθρακόνημα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ενώ η Lexus δεν αναφέρει ακριβή στοιχεία για την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Fuji Speedway, θεωρείται βέβαιο πως θα είναι ελαφρύτερη από την κλασική έκδοση του RC F που θα κυκλοφορεί ταυτόχρονα το 2021.

Advertisement
Advertisement

Αν κάνουμε την αναγωγή στην προηγούμενη αντίστοιχη περίπτωση που υπήρχε ειδική έκδοση (Track Edition) η διαφορά στο βάρος θα πρέπει να περιμένουμε να είναι ανάμεσα στα 80 με 100 κιλά. Κάτω από το καπό δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, πράγμα που σημαίνει πως ο V8 ατμοσφαιρικός κινητήρας των 5,0 λίτρων αποδίδει 480 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 3,96 δευτερόλεπτα. Το νέο RC F Fuji Speedway Edition θα είναι διαθέσιμο μόνο σε δύο χρώματα, το Arctic Blast Satin και το Cloudburst Grey. Το εσωτερικό της νέας περιορισμένης έκδοσης RC F διαθέτει κόκκινα δερμάτινα καθίσματα με λεπτομέρειες από Alcantara και κόκκινη επένδυση από ανθρακόνημα.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Ένα Lexus RC F με εξωφρενική ισχύ

Lexus UX 300e: Έρχεται και στην Ευρώπη (VIDEO)

Advertisement

H Lexus ετοιμάζει νέο μικρό crossover