Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lexus RX Black Line Special Edition με “ελληνικό” χρώμα!

Ελλάδα 0:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lexus RX Black Line Special Edition με “ελληνικό” χρώμα!

ΝΕΑ

Lexus RX Black Line Special Edition με “ελληνικό” χρώμα!

ΝΕΑ

Το RX SUV στην έκδοση Black Line έχει τονισμένη τη sport διάθεση, αποσκευές κατά παραγγελία για να ταιριάζουν στο υπόλοιπο ύφος της ειδικής σειράς των μοντέλων της Lexus αλλά και ένα νέο “ελληνικό” χρώμα αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Μετά τα LX και ES, η Lexus βάζει στην «οικογένεια» Black Line και το RX. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η Lexus θα κατασκευάσει 750 RX 350 και 250 RX Hybrid με τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων Black Line και έτσι, το σύνολο των 1.000 αυτοκινήτων θα διαθέτουν ειδικές πινελιές στυλ και απόδοσης από την F Sport.

Μεταξύ αυτών των αλλαγών υπάρχει ένα αυτοκόλλητο που χαρακτηρίζει την έκδοση, νέας σχεδίασης τροχοί 20 ιντσών βαμμένοι σε μαύρο, σκούρο περίβλημα για τη μάσκα και μαύρα δερμάτινα καθίσματα με λευκές πινελιές και μπλε ραφές. Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί, με τα Black Line μοντέλα να διαθέτουν επίσης πρόσθετα τόξα πάνω από τους τροχούς. Μιλώντας για το χρώμα του αμαξώματος, η RX F Sport Black Line μπορεί να έχει είτε το Ultra White είτε ένα ολοκαίνουργιο μπλε που ονομάζεται Grecian Water και προφανώς έλκει την έμπευσή του για την απόχρωση και τη λάμψη, από τις ελληνικές θάλασσες που ειδικά το καλοκαίρι, αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης για τους τουρίστες από όλο τον κόσμο. Αυτά τα χρώματα έρχονται σε αντίθεση με γυαλιστερούς μαύρους καθρέφτες, ενώ τα διακριτικά σήματα F Sport δίνουν ένα διαφορετικό ύφος στη μπροστινή όψη και τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα RX διαθέτουν επίσης ενισχυμένα αμορτισέρ στην ανάρτησή τους, από την F Sport για καλύτερη αίσθηση κατά την απαιτητική οδήγηση. Δερμάτινη είναι η επένδυση και του επιλογέα των ταχυτήτων, ενώ υπάρχουν αρκετές επιφάνειες με εμφανές αλουμίνιο στην καμπίνα. Από αλουμίνιο, είναι και τα πεντάλ της ειδικής αυτής έκδοσης. Επιπλέον, υπάρχει ένα σετ αποσκευών που συνοδεύει τη νέα αυτή ειδική έκδοση. Η σχεδίασή του ανατέθηκε στον Zero Halliburton και το σετ ταξιδιού δύο τεμαχίων διαθέτει ένα λογότυπο από χρώμιο, στο οποίο αναφέρεται το «Zero Halliburton for Lexus».

Advertisement

Δείτε ακόμα: 

Νέο ηλεκτρικό SUV από τη Lexus

Advertisement

Πιο επιθετική σχεδίαση για τα Lexus ΝΧ και RX

VIDEO: Ατελείωτο drift στην παγωμένη Βαϊκάλη με Lexus

 

Advertisement