Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Όταν το Hyundai Ioniq 5 συνάντησε το Martini

Ελλάδα 10:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν το Hyundai Ioniq 5 συνάντησε το Martini

Mobility

Όταν το Hyundai Ioniq 5 συνάντησε το Martini

Mobility

Από τις πρώτες κιόλας εικόνες του ηλεκτρικού της Hyundai, η ομοιότητά του με την εμβληματική Lancia Delta, το έκανε να ξεχωρίζει και τώρα βλέπουμε ένα αυτοκίνητο στην Ελβετία, ο ιδιοκτήτης του οποίου πήγε το συγκεκριμένο παραλληλισμό σε άλλο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Το Hyundai Ioniq 5 στα χρώματα της Martini Racing, μοιάζει πραγματικά με μια μεταμοντέρνα Lancia Delta– και πρέπει να σας πούμε πως μας αρέσει.

Η ρετρό έμπνευση στη σχεδίαση του Hyundai Ioniq 5, είναι σίγουρα ένα από τα δυνατά στοιχεία του αυτοκινήτου. Η ομοιότητα με τη Lancia Delta, είναι δεδομένη από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του μοντέλου, πριν καν μπει στην παραγωγή. Προφανώς και αυτό τόνισε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στην Ελβετία, που θέλοντας να κάνει την ομοιότητα ακόμα πιο έντονη, παράγγελε και «έντυσε» το Ioniq 5, σε wrap με τα χρώματα της Martini Racing.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο Ioniq 5 έχει διατεθεί προς πώληση μέσω του Central Garage Glarus στο Glarus της Ελβετίας με τιμή 64.900 ελβετικά φράγκα (62.700 ευρώ). Από τις πληροφορίες της αγγελίας, προκύπτει πως το αυτοκίνητο είναι ταξινομημένο πριν δύο μήνες και έχει μόνο 500 χιλιόμετρα στο κοντέρ του, πράγμα που σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης δεν το χάρηκε και πολύ. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με το μεγάλο πακέτο μπαταριών, με χωρητικότητα 72,6 kWh, που προσφέρεται σε ορισμένες αγορές και διαθέτει ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρων που συνδυάζονται για να παράγουν 302 ίππους και 605 Nm ροπής.

Η εμφάνιση του αυτοκινήτου μπορεί να είναι ένας καλός λόγος για να το δει κάποιος ενδιαφερόμενος σοβαρά ή για να δούμε κι άλλα τέτοια στο μέλλον.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Hyundai Ioniq 5 σαρώνει τα βραβεία (video)
Δείτε το απίστευτο νέο ταμπλό της Hyundai (+video)
Στα χρώματα της Martini η εντυπωσιακή EVO37

Advertisement

 

 

 

Advertisement