Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Κοντράκιας» πάει για… ολική ταξί (+video)

Ελλάδα 11:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Κοντράκιας» πάει για… ολική ταξί (+video)

ΝΕΑ

«Κοντράκιας» πάει για… ολική ταξί (+video)

ΝΕΑ

Κόντρα σε δημόσιους δρόμους του Ισραήλ καταλήγει σε ένα ατύχημα που κόβει την ανάσα.

Advertisement
Advertisement

Από τότε που έχουν τοποθετηθεί σε πολλά αυτοκίνητα κάμερες καταγραφής της κυκλοφορίας έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αμέτρητα ατυχήματα. Κάποια από αυτά είναι πραγματικά εντυπωσιακά και δείχνουν ότι δεν χρειάζεται πολύ για να έρθει η καταστροφή.

Στην περίπτωση δύο οδηγών από το Ισραήλ δεν τίθεται θέμα τύχης καθώς το ατύχημα που προκάλεσαν προήλθε από μια κόντρα σε δημόσιους δρόμους. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα εμφανίζεται ένα ταξί Renault Megane να κινείται στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας έχοντας δίπλα του τόσο δεξιά όσο και αριστερά άλλα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Ενώ κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο με περίπου 100 χλμ./ώρα, ξαφνικά εμφανίζονται δύο αυτοκίνητα, ένα Chevrolet και ένα Skoda να περνούν το ένα από τη δεξιά λωρίδα και το άλλο δίπλα από το ταξί με τρομακτική ταχύτητα. Παρά τη μανούβρα που επιχείρησε να κάνει ο οδηγός του Chevrolet δεν απέφυγε τη σύγκρουση χτυπώντας με δύναμη στο πλάι το ταξί.

Στη συνέχεια ο οδηγός του ταξί χάνει τον έλεγχο και πέφτει στο προστατευτικό τοιχίο καταστρέφοντας ολοκληρωτικά το όχημά του. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι επιβάτες του ταξί δεν τραυματίστηκαν.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σκάνδαλο στα crash test με «πειραγμένα» αυτοκίνητα
Τι κάνει η Corvette E-Ray κόντρα στις Ferrari F8 και Lamborghini Huracan Evo; (+video)
Τρελή κόντρα δύο Ferrari καταλήγει πάνω σε τοίχο (+video)

Advertisement