Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρελή κόντρα δύο Ferrari καταλήγει πάνω σε τοίχο (+video)

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελή κόντρα δύο Ferrari καταλήγει πάνω σε τοίχο (+video)

ΝΕΑ

Τρελή κόντρα δύο Ferrari καταλήγει πάνω σε τοίχο (+video)

ΝΕΑ

Μία Ferrari μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ως ο κυρίαρχος του κόσμου και να σε απογειώσει. Στην περίπτωση του video, η απογείωση είναι κυριολεκτική.

Advertisement
Advertisement

Τα ατυχήματα με Ferrari αποτελούν εύλογα τροφή για τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, μιας και τα αυτοκίνητα της ιταλικής εταιρίας είναι το όνειρο πολλών και η πραγματικότητα των πολύ λίγων.

Στην περίπτωσή μας όμως δεν έχουμε μία, αλλά δύο Ferrari, οι οποίες εμπλέκονται σε ένα πολύ περίεργο όσο και εντυπωσιακό ατύχημα. Είναι προφανές λοιπόν ότι το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο, έστω και αν η εικόνα που έχουμε δεν είναι και τόσο καθαρή.

Όπως βλέπουμε από κάμερα ασφαλείας σε μία βίλα κοντά στην Ανκόνα, υπάρχει ένας δρόμος με πολύ χαλαρή κυκλοφορία, και μία πολύ επικίνδυνη στροφή, σχεδόν 90 μοιρών.

Advertisement
Advertisement

Ξαφνικά στο πλάνο μπαίνουν δύο αυτοκίνητα τα οποία κινούνται με υπερβολική ταχύτητα για τα δεδομένα της συγκεκριμένης στροφής. Πρόκειται για δύο Ferrari, τις οποίες οδηγούν αντίστοιχοι Βέλγοι οδηγοί, που κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή.

Οι οδηγοί ηλικών 50 και 54 προφανώς κάνουν κάποιου είδους “κόντρα” πριν μπουν στο κάδρο, και έχουν ξεχαστεί με υψηλή ταχύτητα στην ευθεία που προηγείται της στροφής. Έτσι όταν χρειαστεί να στρίψουν, δεν έχουν προβλέψει να κόψουν ταχύτητα και φεύγουν με όλη την ορμή τους στο απέναντι χωράφι.

Advertisement

Πρώτα απογειώνεται μία 296 GTB που προηγείται και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακολουθεί μία μπλε F12 Berlinetta. Και οι δύο, αφού διασχίσουν ιπτάμενες το μικρό χωράφι, πέφτουν με ορμή πάνω στον τοίχο που περιβάλλει την βίλα.

Η σύγκρουση έχει γίνει με μεγάλη δύναμη, με αποτέλεσμα η F12 να αρπάξει και φωτιά και πλέον να μιλάμε για ολική καταστροφή. Η 296 GTB ήταν πιο τυχερή, αν και μάλλον θα χρειαστεί και αυτή πολλά χρήματα για να επισκευαστεί.

Advertisement

Όσο για τους οδηγούς, αυτοί την γλίτωσαν με ελαφρείς τραυματισμούς και μία μεγάλη τρύπα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Και μία ακόμα μεγαλύτερη πληγή στον εγωισμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Renato, το σαπούνι και το «θαύμα» που έσωσε την Ferrari
Η Modificata κάνει χειροκίνητη τη Ferrari 458 Speciale
Αυτή είναι η μοναδική «ελληνική» Ferrari SF90 Stradale των 1.000 ίππων!

Advertisement