Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κινητό επέζησε από πτώση 5.000 μέτρων!

Ελλάδα 22:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κινητό επέζησε από πτώση 5.000 μέτρων!

ΝΕΑ

Κινητό επέζησε από πτώση 5.000 μέτρων!

ΝΕΑ

Το περιστατικό με την αποκόλληση της πόρτας στην πτήση της Alaska Airlines δεν είχε ευτυχώς κάποιες επιπτώσεις. Ακόμα και στα κινητά τηλέφωνα που έφυγαν από το άνοιγμα της ατράκτου.

Advertisement
Advertisement

Το παρ’ ολίγον τραγικό περιστατικό με το Boeing 737 Max είχε ευτυχή κατάληξη για όλους τους επιβάτες αλλά και για ένα κινητό.

Ένα iPhone επέζησε ως εκ θαύματος από πτώση σχεδόν 5.000 μέτρων, αφού απορροφήθηκε από την πτήση 1282 της Alaska Airlines λόγω ελαττωματικού βύσματος στην πόρτα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την απογείωση της πτήσης από το Πόρτλαντ του Όρεγκον με προορισμό το Οντάριο της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική προσγείωση.

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά διάφορα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου του iPhone, αναρροφήθηκαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Ένας χρήστης του Twitter με το όνομα Sean Bates έκανε μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη στην άκρη του δρόμου, ένα iPhone που ήταν ακόμα ρυθμισμένο στη λειτουργία αεροπλάνου.

Ο Bates εντόπισε ένα email παραλαβής αποσκευών με ημερομηνία Πέμπτη, που φαίνεται να προέρχεται από την ίδια πτήση. Με βάση τον σχεδιασμό της εγκοπής στο πάνω μέρος της οθόνης, το τηλέφωνο φαινόταν να είναι ένα iPhone 14 Pro ή ένα από τα μοντέλα iPhone 15, κλεισμένο σε μια λεπτή θήκη.

Advertisement

Είναι αξιοσημείωτο ότι, παρά το γεγονός ότι ήταν καλυμμένη με σταγόνες νερού και χόρτο, η συσκευή φαινόταν να βρίσκεται σε άριστη λειτουργική κατάσταση, με ελάχιστες ζημιές.

Ο Bates μοιράστηκε με το CBS News ότι το iPhone ήταν εκπληκτικά καθαρό, χωρίς ορατές γρατσουνιές και δεν είχε κλείδωμα οθόνης.

Advertisement

Με το ξεκλείδωμα της συσκευής, αποκάλυψε την επιβεβαίωση ταξιδιού και τα στοιχεία παραλαβής αποσκευών για την πτήση 1282 της Alaska Airlines.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών ανέφερε ότι βρήκε ένα δεύτερο παρόμοιο τηλέφωνο στο σημείο ενώ η πόρτα από το Boeing 737 Max προσγειώθηκε στην αυλή ενός δασκάλου από το Πόρτλαντ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Apple CarPlay εισβάλει σε όλες τις οθόνες των αυτοκινήτων
Η νέα πατέντα της Apple που αναγνωρίζει το Uber σου
Σκληρή η Xiaomi με όσους διαρρέουν πληροφορίες!