Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκληρή η Xiaomi με όσους διαρρέουν πληροφορίες!

Ελλάδα 8:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκληρή η Xiaomi με όσους διαρρέουν πληροφορίες!

ΝΕΑ

Σκληρή η Xiaomi με όσους διαρρέουν πληροφορίες!

ΝΕΑ

Το λανσάρισμα του πρώτου μοντέλου της κινέζικης εταιρείας τεχνολογιών πλησιάζει, αλλά κατά τη διάρκεια προέκυψαν πολλά ζητήματα εκ των έσω.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι λίγες οι φορές διέρρευσαν σημαντικά στοιχεία που αφορούσαν το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της Xiaomi. Ευθύνη για κάθε τί που διέρρευσε είχαν ορισμένοι υπάλληλοί της και για αυτό έλαβε αυστηρά μέτρα απέναντί τους.

Έκανε το πιο άμεσο που μπορεί να κάνει ένας εργοδότης, τους απέλυσε! Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία τεχνολογιών είπε πως απέλυσε τρεις υπαλλήλους οι οποίοι στο παρελθόν παρέδωσαν λανθασμένες πληροφορίες για το αυτοκίνητο σε μεσιτικές εταιρείες και επενδυτικούς ομίλους.

Advertisement
Advertisement

Ο κινεζικός κολοσσός σκοπεύει επίσης να λάβει νομικά μέτρα ενάντια σε δύο κινέζικα μέσα ενημέρωσης τα οποία δημοσιοποίησαν βίντεο που φαίνεται το αυτοκίνητο. Αυτό μάλιστα έγινε, αφού είχαν συμφωνήσει τα μέσα να μην προβούν σε τέτοιες ενέργειες εναντίον της εταιρείας τεχνολογιών.

Οι τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν πλέον σχετικά με το λανσάρισμα του κινέζικου μοντέλου, λένε πως θα ανακοινωθεί την τελευταία εβδομάδα του 2023. Η ακριβής ημερομηνία πάντως, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η μαζική παραγωγή του Xiaomi Car αναμένεται έπειτα να ξεκινήσει στο πρώτο μισό του 2024, με την κινέζικη εταιρεία να στοχεύει στην κατασκευή 100.000 πανομοιότυπων μονάδων εντός του 2024. Ο αριθμός αυτός πρόκειται να διπλασιαστεί το 2025, όταν η Xiaomi θα ανακοινώσει το λανσάρισμα και ενός δεύτερου μοντέλου.

Advertisement

Υπενθυμίζουμε, πως το κινέζικο μοντέλο αναμένεται βάσει των φωτογραφιών που έχουν δημοσιοποιηθεί να είναι ένα σεντάν με ονομασία SU7 και αυτονομία περίπου 800 χιλιόμετρα με γεμάτη μπαταρία.

Advertisement

Η Xiaomi δεν είναι ο μόνος κολοσσός στον κόσμο της τεχνολογίας όμως που στοχεύει να μπει στον κόσμο των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η Apple ακολουθεί σύντομα, με το πρώτο της αυτοκίνητο να υπολογίζεται κάπου το 2026 στην καλύτερη. Ωστόσο, η αμερικανική εταιρεία είναι πολύ πιο πίσω συγκριτικά με τους Κινέζους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το πρώτο μοντέλο της Xiaomi!
To αυτοκίνητο της Xiaomi δεν θα είναι μόνο ηλεκτρικό
Νέο ηλεκτρικό πατίνι από την Xiaomi

Advertisement