ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο (19/11) στην Αθηνών-Σουνίου

Ελλάδα 19:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο (19/11) στην Αθηνών-Σουνίου

ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο (19/11) στην Αθηνών-Σουνίου

ΝΕΑ

Τα μέτρα της Τροχαίας, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα τρίαθλου με την επωνυμία «Sounio Challenge».

Advertisement

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή (19/11) στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα τρίαθλου με την επωνυμία «Sounio Challenge».

Ειδικότερα κατά τις ώρες από 06.45΄ έως 11.45΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλιακή Λ. Αθηνών-Σουνίου στο τμήμα αυτής από την οδό Δειλινών έως την ανώνυμη οδό έναντι Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Προδρόμου (τρίγωνο Belvedere) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχή Δήμου Σαρωνικού και Δήμου Λαυρεωτικής.

Επί της Λ. Αθηνών – Σουνίου προς Λαύριο/Σούνιο:

  • Παραλιακή Λ. Αθηνών – Σουνίου, αριστερά Λ. Καραμανλή, δεξιά Λ. Λαυρίου, συνέχεια Λ. Καμαρίζη, δεξιά Λ. Σουνίου.
  • Από Λαύριο/Σούνιο προς Αθήνα μέσω Λ. Αθηνών – Σουνίου:
  • Λ. Σουνίου, αριστερά Λ. Καμαρίζη, συνέχεια Λ. Λαυρίου, αριστερά Λ. Καραμανλή, δεξιά παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.
Advertisement

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον οικισμό των Λεγρενών στο ύψος της οδού Αζιναίων, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης θα πραγματοποιείται με διακοπή τμήματος του αγώνα και με συνοδεία δίκυκλων προς την οδό Αριάδνης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον οικισμό του Χάρακα σε περίπτωση ανάγκης θα πραγματοποιηθεί μέσω ανώνυμης οδού εκτός της διαδρομής έως το ύψος του οικισμού Καταφυγί, με διακοπή τμήματος του αγώνα και με συνοδεία δίκυκλων.

Τέλος, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία των οχημάτων στην ανωτέρω οδό και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιοί σταθμοί του Μετρό κλείνουν για το Πολυτεχνείο και πότε;
Δώδεκα νέες κάμερες στις λεωφορειολωρίδες
Το καινούργιο «ταξίδι» του Μετροπόντικα