ΝΕΑ

Ποιοί σταθμοί του Μετρό κλείνουν για το Πολυτεχνείο και πότε;

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιοί σταθμοί του Μετρό κλείνουν για το Πολυτεχνείο και πότε;

ΝΕΑ

Ποιοί σταθμοί του Μετρό κλείνουν για το Πολυτεχνείο και πότε;

ΝΕΑ

Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν από το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11), καθώς και όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Advertisement

Οι σταθμοί του Μετρό, Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα κλείσουν στις 14:00 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και μεταβολές δρομολογίων στα μέσα μεταφοράς τίθενται σε ισχύ λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ειδικότερα, λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της 50ης επετείου, από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ προέβη για έως το Σάββατο 18 Νοεμβρίου  και ώρα 06:00, σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Advertisement

Επιπλέον, αύριο Παρασκευή 17 του μηνός, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., οι σταθμοί του Μετρό Μοναστηράκι , Μέγαρο Μουσικής , Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα κλείσουν στις 14:00 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Τυχόν πρόσθετες μεταβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ .Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερωθεί από τον ακόλουθο σύνδεσμο Τροποποιήσεις 50ης επετείου του Πολυτεχνείου και από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Αύριο Παρασκευή επίσης τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS) θα εκτελούνται μέχρι τον σταθμό του Μετρό ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ποιοι κεντρικοί δρόμοι κλείνουν, λόγω εργασιών στο Μετρό;
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καισαριανή
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα, Κηφισιά και Μεταμόρφωση