Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Κυριακή – Πού και ποιες ώρες

Ελλάδα 13:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(109) "Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Κυριακή – Πού και ποιες ώρες"
    

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Κυριακή – Πού και ποιες ώρες

ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας, με αρκετούς βασικούς οδικούς άξονες να κλείνουν λόγω του «Greece Race for the Cure 2026».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Με σημαντικές αλλαγές στην κυκλοφορία θα πρέπει να υπολογίζουν όσοι κινηθούν με αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής 4 Οκτωβρίου.

Η διεξαγωγή του αγώνα δρόμου και περιπάτου «Greece Race for the Cure 2026» φέρνει προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας από νωρίς το πρωί έως και τις 13:00, επηρεάζοντας μεταξύ άλλων τις λεωφόρους Αλεξάνδρας και Πατησίων, καθώς και τις Πανεπιστημίου και Ακαδημίας.

Το πρώτο στάδιο των μέτρων θα ισχύσει από τις 06:00 έως τις 13:00. Στο διάστημα αυτό θα διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, από τη Χαριλάου Τρικούπη έως την Πατησίων, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισίας, καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλη.

Advertisement
Advertisement

Κλειστή θα είναι επίσης η Ευελπίδων, από την Πριγκιποννήσων έως την Κοδριγκτώνος, στο ρεύμα προς την Πατησίων.

Από τις 07:30 και μέχρι τις 13:00 οι περιορισμοί επεκτείνονται σε πολύ μεγαλύτερο τμήμα του κέντρου. Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας θα κλείσει το τμήμα από τη λεωφόρο Κηφισίας έως τη Λουκάρεως προς Πατησίων, καθώς και το τμήμα Λουκάρεως-Πατησίων προς την ίδια κατεύθυνση.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επηρεάσουν επίσης:

Advertisement
  • τη Μαυροματαίων σε όλο το μήκος της,
  • την Πατησίων από την Αγίου Μελετίου έως την Ομόνοια, σε διαφορετικά τμήματα και ρεύματα,
  • την 3ης Σεπτεμβρίου από την Κοδριγκτώνος έως την πλατεία Ομονοίας,
  • τη Μάρνη από την πλατεία Βάθης έως την Πατησίων,
  • την Ακαδημίας από τη Χαριλάου Τρικούπη έως τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας,
  • την Πανεπιστημίου σε όλο το μήκος της.

Σε αρκετές περιπτώσεις θα κλείνουν παράλληλα και οι κάθετοι δρόμοι μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Η κάθετη διέλευση των οχημάτων από τη διαδρομή του αγώνα, στα τμήματα όπου θα έχει διακοπεί η κυκλοφορία, θα γίνεται μέσω του ελεγχόμενου κόμβου Πατησίων και Κοδριγκτώνος.

Advertisement

Όσοι πρόκειται να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας τις πρωινές ώρες της Κυριακής καλό είναι να υπολογίσουν επιπλέον χρόνο για τη διαδρομή τους και, όπου είναι δυνατόν, να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές. Οι περιορισμοί αναμένεται να αρθούν σταδιακά μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Γιατί ξεκίνησαν και καταργούν τα λογότυπα οι εταιρείες;
Τι κάνουμε όταν το αυτοκίνητο πέσει σε λακκούβα με νερό – Ο μεγάλος κίνδυνος
Δίπλωμα στο κινητό: Γιατί η Τροχαία ζητά να ανοίξετε επιτόπου το Gov.gr Wallet

Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις