Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και όμως, πωλείται μεταχειρισμένη Aston Martin Valkyrie!

Ελλάδα 2:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και όμως, πωλείται μεταχειρισμένη Aston Martin Valkyrie!

ΝΕΑ

Και όμως, πωλείται μεταχειρισμένη Aston Martin Valkyrie!

ΝΕΑ

Υπάρχουν μόλις 150 μονάδες στον κόσμο και κάποιος αποφάσισε ότι δεν του… κάνει ή δεν μπορεί να τη συντηρήσει, οπότε την παραχώρησε.

Advertisement
Advertisement

Τα hypercars είναι μία πολύ ξεχωριστή κατηγορία αυτοκινήτου. Πέραν των ασύλληπτων επιδόσεών τους, συνήθως είναι πολύ λίγες οι μονάδες που διατίθενται προς πώληση. Η Aston Martin Valkyrie είναι ένα από τα πιο μοναδικά της κατηγορίας, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν είναι για όλους.

Ο ένας και μοναδικός ιδιοκτήτης που είχε την Valkyrie είχε ομολογουμένως καλό γούστο. Όπως θα παρατηρείτε, επέλεξε το χρώμα Scintilla Silver για το αμάξωμα ζητώντας παράλληλα οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες να είναι χρώματος Speed Red.

Επίσης, η εισαγωγή αέρα της οροφής είναι από ανθρακονήματα, όπως και το κάλυμμα του κινητήρα. Οι μαύρες ζάντες είναι από μαγνήσιο και εσωτερικά τους, βλέπεις κόκκινες δαγκάνες φρένων οι οποίες συνδυάζονται όμορφα με το υπόλοιπο σύνολο.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, στις πόρτες μπορεί κανείς να παρατηρήσει από κοντά τον αριθμό 51, υποδηλώνοντας έτσι ποια μονάδα είναι αυτή από τις 150.

Το εσωτερικό της συγκεκριμένης Aston Martin Valkyrie είναι εξίσου εντυπωσιακό. Η επένδυση είναι όλη Alcanatara χρώματος κόκκινου και μαύρου και τα υπόλοιπα σημεία είναι από κάρμπον.

Advertisement

Ωραία η εμφάνιση, το αιχμηρό στυλ και πολυτελής καμπίνα, αλλά όταν μιλάμε για ένα hypercar, όλα τα λεφτά είναι ο κινητήρας και οι επιδόσεις του.

Advertisement

Όσον αφορά στην Valkyrie, έχει έναν V12 των 6,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 1.176 συνδυαστικούς ίππους (μαζί με τους 140 του ηλεκτροκινητήρα) και μπορεί να στροφάρει μέχρι και τις 11.100 σ.α.λ! Η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 7τάχυτου σειριακού κιβωτίου με μονό συμπλέκτη.

Με μόλις 150 μονάδες να έχουν διατεθεί από την Aston Martin, δύσκολα θα ξαναδείτε μία Valkyrie σε δημοπρασία. Η συγκεκριμένη πάντως πωλείται μέσω του οίκου δημοπρασιών, RM Sotheby’s.

Έχοντας διανύσει μονάχα 123 χιλιόμετρα, ο οίκος αναμένει το hypercar να πουληθεί κοντά στα 3,3 εκατομμύρια δολάρια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε την Aston Martin Valkyrie στο Μπαχρέιν
Αυτά είναι τα 5 πιο δυνατά υβριδικά supercars!
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Aston Martin Vantage