Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάθε άλλο παρά διακριτική η Mansory AMG G 63 Viva Edition

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάθε άλλο παρά διακριτική η Mansory AMG G 63 Viva Edition

ΝΕΑ

Κάθε άλλο παρά διακριτική η Mansory AMG G 63 Viva Edition

ΝΕΑ

Η Mansory δεν είναι η πρώτη φορά που μας «δίνει» βελτιωμένες εκδόσεις που προορίζονται για ανθρώπους που θέλουν την προσοχή αλλά με την G63 Viva Edition «τρυπάει το ταβάνι».

Advertisement
Advertisement

Με τη Viva Edition της AMG G63 είναι σαν να λέει η Mansory στους πελάτες της, αν θέλουν κάτι διακριτικό, να πάρουν μια McLaren.

Η Γερμανική εταιρεία βελτιώσεων, τα τελευταία χρόνια φαίνεται να κερδίζει την «εύνοια» ακόμα και της Mercedes AMG για τις προτάσεις της που ξεχωρίζουν για την απόλυτη έλλειψη διακριτικότητας. Εδώ τώρα όμως, η Mansory πάει το θέμα σε άλλο επίπεδο. Επιλέγοντας διχρωμία με το διαχρονικό δίπολο άσπρου- μαύρου, με λεπτομέρειες που δεν περνούν απαρατήρητες από κανέναν (ίσως να περάνε απαρατήρητες από τους ενοίκους του διεθνούς διαστημικού σταθμού) αυτή η Mercedes-AMG G63 που βλέπουμε εδώ, τα έχει όλα. Δεν είναι τόσο επιθετικό ως τελικό αισθητικό αποτέλεσμα όσο κάποια άλλα σχέδια που έχει δημιουργήσει η εταιρεία αλλά ως πρόταση εξακολουθεί να είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τραβήξει κανείς την προσοχή.

Advertisement
Advertisement

Είναι το πρώτο από τα 10 που θα παραχθούν από την Mansory και ξεχωρίζει τόσο με τις επεμβάσεις του αμαξώματος, όσο και με αυτές στην καμπίνα των επιβατών.  Στην καμπίνα συνεχίζεται η εναλλαγή άσπρου και μαύρου, με το ποιοτικό δέρμα να αναδεικνύει την ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά της Mansory σε όλα τα επίπεδα. Οι ενδείξεις «Viva Edition» στο ταμπλό και στα καθίσματα, έρχονται να ολοκληρώσουν την πολύ ιδιαίτερη εικόνα του αυτοκινήτου. Σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση του κινητήρα, όπως και με την τιμή της Viva Edition, η Mansory δεν έχει δώσει πληροφορίες. Βέβαια, σχετικά με τις αναβαθμίσεις που έχει κάνει στον υπερτροφοδοτούμενο V8, το πιθανότερο σενάριο θεωρείται αυτό που η απόδοση αγγίζει τους 800 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει αυτή η βελτιωμένη Mercedes- AMG G63;
Για να μην είναι μόνη της η 6τροχη G-Class της Mercedes-Benz
H πληθωρική Rolls Royce Cullinan της Mansory