Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πληθωρική Rolls Royce Cullinan της Mansory

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πληθωρική Rolls Royce Cullinan της Mansory

ΝΕΑ

Η πληθωρική Rolls Royce Cullinan της Mansory

ΝΕΑ

Η πιο πρόσφατη δημιουργία της Mansory έχει σαν βάση την Rolls Royce Cullinan και είναι τόσο εκκεντρική όσο και πολυτελής.

Advertisement
Advertisement

Η Rolls Royce Cullinan είναι σίγουρα η απόλυτη έκφραση της πολυτέλειας στην κατηγορία των SUV, ωστόσο φαίνεται πως η Mansory ήθελε να αποδείξει πως ακόμα και αυτή η έκφραση μπορεί να αποκτήσει έναν ακόμα πιο ιδιαίτερο και μοναδικό χαρακτήρα.

Οι επεμβάσεις του βελτιωτικού οίκου στην Cullinan είναι ιδιαίτερα διακριτικές σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση όπου ουσιαστικά έχει γίνει ένας συνδυασμός της γυαλιστερής μαύρης απόχρωσης στο επάνω μέρος του αμαξώματος με τις ματ επιφάνειες στο κάτω μέρος και με μια λεπτή μπλε γραμμή ανάμεσά τους. Αντίστοιχα την ίδια μαύρη απόχρωση έχουν και οι ειδικά σχεδιασμένες ζάντες που χαρίζουν μια πιο δυναμική εμφάνιση.

rolls-royce cullinan mansory

Advertisement
Advertisement

Η ουσία της επέμβασης της Mansory εστιάζει στις ριζικές αλλαγές που έχουν γίνει στο εσωτερικό με κυριότερη την επένδυση όλων των επιφανειών με μπλε δέρμα κορυφαίας ποιότητας. Οι επενδύσεις έχουν ένα μοτίβο διαμαντιού ενώ σε αυτές των καθισμάτων υπάρχει ανάγλυφο λογότυπο της Mansory. Την ίδια μπλε απόχρωση έχει η επένδυση στο ταμπλό αλλά και τα πατάκια.

Ωστόσο η Mansory δεν έχει διευκρινίσει εάν έχει προχωρήσει σε κάποια αναβάθμιση του κινητήρα όπως στην περίπτωση της Billionaire Edition στην οποία είχε αυξήσει την ισχύ κατά 40 ίππους και την ροπή κατά 100 Nm αν και είναι δεδομένο πως ο twin-turbo κινητήρας των 6.75 lt με τους 563 ίππους και τα 850 Nm ροπής είναι παραπάνω από αρκετός για το μεγάλο SUV.

rolls-royce cullinan mansory

Advertisement

Διαβάστε επίσης
Ακόμα και η Rolls-Royce «λυγίζει» στην ηλεκτροκίνηση
Rolls-Royce Ghost: Η σημασία στην λεπτομέρεια (+video)
Τα μυστικά της Rolls-Royce Wraith Kryptos (video)