Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καταφτάνει το ολοκαίνουριο Kia Niro

Ελλάδα 22:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καταφτάνει το ολοκαίνουριο Kia Niro

ΝΕΑ

Καταφτάνει το ολοκαίνουριο Kia Niro

ΝΕΑ

Το νοτιοκορεατικό compact crossover θα υιοθετεί ριζοσπαστική σχεδιαστική γλώσσα και θα εφοδιάζεται με υπερσύγχρονα ψηφιακά συστήματα.

Advertisement
Advertisement

Μόλις μια βδομάδα με την παρουσίαση του πρωτότυπου EV9, η Kia έχει εστιάσει την προσοχή της στην αποκάλυψη της νέας γενιάς του Kia Niro που όπως σας έχουμε ενημερώσει θα φέρει πλήρως εκσυγχρονισμένη εμφάνιση.

Ειδικότερα, αυτή θα έχει σημαντικές στιλιστικές επιρροές από το ριζοσπαστικό HabaNiro concept, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα LED φώτα σε σχήμα “S” που ενσωματώνονται σε μεγάλες εσοχές δίπλα από την κλειστή μάσκα.

Παράλληλα, φαίνεται πως θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αλλά και μια σειρά προστατευτικών εξωτερικών στοιχείων για ενίσχυση του εκδρομικού του χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου της εταιρείας για βιώσιμη κινητικότητα, το compact crossover θα ενσωματώνει αρκετά φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Πρόκειται για μια πρακτική που έχει υιοθετηθεί και στο αμιγώς ηλεκτρικό ΕV6 όπου τα καθίσματα είναι από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, υψηλής ποιότητας vegan δέρμα ή επένδυση suede.

Άρωμα EV6 θα έχει και ο ψηφιακός διάκοσμος, με τις δύο ενωμένες HD οθόνες των 12,3” που σύμφωνα με την εταιρεία «προσφέρουν απρόσκοπτη ορατότητα, και το μενού όπως και τα  γραφικά είναι όμορφα και εύχρηστα».

Σχετικά με την γκάμα κινητήρων, αυτή δεν διαφαίνεται πως θα φέρει ριζικές αλλαγές, και θα υπάρχουν υβριδικές, plug-in υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις.

Advertisement

Η αποκάλυψη της έκδοσης παραγωγής του νέου Kia Niro θα γίνει στο πλαίσιο της προσεχούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σεούλ, στις 10 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη για το νέο Kia Sportage Hybrid
Ελλάδα: KIA όπως… Mercedes;
Αποκάλυψη για το Kia Concept EV9 με boxy στυλ και αυτονομία 485 χλμ.

Advertisement