Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάρτα στα ΜΜΜ ή ένα Fiat Topolino;

Ελλάδα 17:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάρτα στα ΜΜΜ ή ένα Fiat Topolino;

ΝΕΑ

Κάρτα στα ΜΜΜ ή ένα Fiat Topolino;

ΝΕΑ

Λαμβάνοντας υπόψη και την προκαταβολή, ο διακανονισμός στην ιταλική αγορά για το μικροσκοπικό EV, είναι δελεαστικός.

Advertisement
Advertisement

Η Fiat άρχισε να δέχεται παραγγελίες για το ολοκαίνουργιο Topolino στην Ιταλία, με τιμές που ξεκινούν από 7.544 ευρώ, για το μοντέλο κλειστής οροφής.

Η ιταλική μάρκα έχει ήδη λάβει περισσότερες από 10.000 προπαραγγελίες για το ηλεκτρικό αυτοκινητάκι, το οποίο σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα δίδυμα Citroen Ami και Opel Rocks Electric, του ομίλου Stellantis.

Σύμφωνα με τον ιταλικό ιστότοπο της Fiat, ο εκτιμώμενος χρόνος αναμονής για το Topolino είναι 19 εβδομάδες, με τα πρώτα αυτοκίνητα να φτάνουν στους αγοραστές, τον Ιανουάριο του 2024.

Advertisement
Advertisement

Η αυτοκινητοβιομηχανία εισάγει την online παρακολούθηση από την αρχική παραγγελία μέχρι την παράδοση στο σπίτι, ώστε οι ιδιοκτήτες να γνωρίζουν την ακριβή κινητικότητα του οχήματός τους, ανά πάσα στιγμή μέχρι τότε.

H αρχική τιμή των 7.544 ευρώ του Fiat Toplino (συμπεριλαμβανομένων των κινήτρων της τοπικής αυτοδιοίκησης), το καθιστά ελαφρώς πιο ακριβό σε σύγκριση με το Citroen Ami που ξεκινά από 6.930 ευρώ, στην ίδια αγορά. Εναλλακτικά, το μοντέλο μπορεί να αγοραστεί με προκαταβολή 2.582 ευρώ και 48 μηνιαίες δόσεις των 39 ευρώ, που ισοδυναμεί με το αντίτιμο για τη μηνιαία κάρτα δημόσιας συγκοινωνίας στην Ιταλία!

Advertisement

Η Fiat είπε ότι τόσο η ανοιχτή, όσο και η κλειστή έκδοση του Topolino, θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία στην Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία έως το τέλος του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θυμηθείτε το όνομα: Aurobay
Ποια είναι τα νέα δεδομένα για τη Mercedes G-Class;
Επίσημο: Το τελευταίο diesel Volvo θα παραχθεί στις αρχές του 2024

Advertisement