Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάπως έτσι θα είναι η Ferrari Purosangue

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάπως έτσι θα είναι η Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Κάπως έτσι θα είναι η Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Το πρώτο SUV της Ferrari θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο όμως πολλοί δεν έχουν την υπομονή να αναμένουν ως τότε.

Advertisement
Advertisement

H Purosangue, είναι μια «παγκόσμια πρώτη» για τη Ferrari και την ιστορία της και πιθανόν το πρώτο μοντέλο της το οποίο έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη διαφωνία μεταξύ των φίλων της εταιρείας του Maranello για το εάν θα έπρεπε να υπάρχει ή όχι.

Αν κρίνουμε από το παράδειγμα της Lamborghini (με την Urus) και της Aston Martin (με την κορυφαία έκδοση της DBX), τότε η Purosangue είναι «καταδικασμένη να πετύχει» (όπως λέμε σε… άψογα ελληνικά).

Advertisement
Advertisement

Ήδη πριν την επίσημη παρουσίασή της, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει εντός του προσεχούς Σεπτεμβρίου, η φημολογία για το πώς θα είναι σχεδιασμένο το αμάξωμά της και κατά πόσο θα μοιάζει μια γνήσια Ferrari είναι έντονη. Οι φωτογραφίες από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που κατά καιρούς δημοσιεύονταν από τη διαδικασία εξέλιξης της Purosangue δεν αφήναν πολλά περιθώρια να καταλάβουμε πώς θα είναι ακριβώς το αμάξωμά της. Ωστόσο, μας έδειχναν το γενικό περίγραμμά του.

Όμως, πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε κάποια από τα πρωτότυπα με ελαφρύτερο καμουφλάζ, αφήνοντας εμφανείς περισσότερες λεπτομέρειες από το SUV της Ferrari. Βάσει αυτών, οι συντελεστές της ιστοσελίδας Kolesa, έκαναν αυτό που συνηθίζουν για να νέα μοντέλα. Δημιούργησαν εικόνες στον ηλεκτρονικό υπολογιστή στις οποίες βλέπουμε την εκτίμησή τους για το πώς θα είναι η Purosangue.

Advertisement

Σε αυτές, διακρίνουμε κάποιες αισθητικές επιρροές από τη Roma (φωτογραφία επάνω), ενώ το αυτοκίνητο δεν θα απέχει πολύ από το έδαφος όπως συμβαίνει σε άλλα SUVs, καθώς προτεραιότητα παραμένουν οι επιδόσεις και η όσο το δυνατόν κορυφαία οδική συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τα οχήματα που φέρουν το «Cavallino Rampante».

Το νέο μοντέλο της Ferrari θα έχει έναν ατμοσφαιρικό V12, όπως έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρεία. Ωστόσο, η πλατφόρμα στην οποία έχει βασιστεί δύναται να δεχτεί και σύστημα υβριδικής διάταξης κάτι που σημαίνει ότι αργότερα ίσως υπάρξει και μια εκδοχή με μικρότερο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα συνδυαζόμενο με αυτό (σύστημα).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Ferrari 296 GTB
Πόσα θα δίνατε για ρετρό χρωματολόγια της Ferrari;
H Ferrari θα χρησιμοποιήσει ενεργειακές κυψέλες;