Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ferrari δοκιμάζει νέο V12 στη Roma (+video)

Ελλάδα 21:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari δοκιμάζει νέο V12 στη Roma (+video)

ΝΕΑ

Η Ferrari δοκιμάζει νέο V12 στη Roma (+video)

ΝΕΑ

Μία ισχυρότερη έκδοση για τα μελλοντικά της supercars βρίσκεται προ των πυλών και δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες στην πίστα δοκιμών της Ferrari στο Fiorano.

Advertisement
Advertisement

Στο βίντεο που έχουμε στη διάθεση μας, ο V12 δεν μπορεί να κρύψει την παρουσία του κάτω από το καπό της Ιταλίδας Dolce Vita, της Roma.

Είναι ο εντυπωσιακής ήχος της, είναι και οι επεμβάσεις στο εμπρός τμήμα έτσι ώστε να χωρέσει από πλευράς διάταξης ο θηριώδης V12 με χωρητικότητα 6,3 λίτρων και απόδοση περισσότερους από 815 ίππους, και η νέα έλευση της Ferrari προδόθηκε από τώρα.

Η γοητευτική Roma, η οποία κατά πάσα πιθανότητα αποτελεί το “μουλάρι” για τους Ιταλούς, δεν έχει συμπληρώσει τρία χρόνια παρουσίας και μέχρι στιγμής μας είχε συστηθεί με V8 κινητήρα απόδοσης 620 ίππων και 8άρι αυτόματο κιβώτιο DCT, γνωστό από την SF 90 Stradale.

Advertisement
Advertisement

H Roma έχει τον κινητήρα εμπρός και την κίνηση πίσω, ενώ συνοδεύεται από τον χαρακτηρισμό «η νέα Dolce Vita». Προφανώς και η ζωή είναι γλυκιά πίσω από το τιμόνι ενός μοντέλου made in Maranello και η εμφάνισή της είναι εμπνευσμένη από την ανέμελη ζωή στην ιταλική πρωτεύουσα στα 50s και τα 60s.

Advertisement

Η τελική της ταχύτητα (για το μοντέλο με V8) ορίζεται στα 320 χλμ./ώρα, τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 3,4 δευτερόλεπτα ενώ τα 0-200 σε 9,3! Όλα αυτά σε ένα όχημα βάρους 1472 κιλών. Ο πανίσχυρος βενζινοκινητήρας πάντως προορίζεται για τις Monza SP1 και SP2, αλλά και για το επερχόμενο supercar της Ferrari.

Απολαύστε την καμουφλαρισμένη στην πίστα του Fiorano:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι η Ferrari Purosangue;
Έρχεται με φόρα η Ferrari Purosangue
Ο εντυπωσιακός ήχος της υβριδικής Ferrari Purosangue (+video)