Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini γιορτάζει τις 20.000 Urus

Ελλάδα 15:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini γιορτάζει τις 20.000 Urus

ΝΕΑ

Η Lamborghini γιορτάζει τις 20.000 Urus

ΝΕΑ

Η Urus έγινε και επισήμως το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της Lamborghini, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ και βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά για το επόμενο.

Advertisement
Advertisement

Το SUV της Lamborghini είναι επίσημα το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στο συντομότερο χρονικό διάστημα στην ιστορία της μάρκας.

Η Urus έχει παραχθεί σε περισσότερες από 20.000 μονάδες μέχρι σήμερα, με το αυτοκίνητο που συμπλήρωσε το συγκεκριμένο ορόσημο, να είναι βαμμένο σε Viola Mithras –σε αυτό το τολμηρό μωβ της Lamborghini- καθώς έτσι το παράγγειλε (και με μαύρες ζάντες αλλά και δαγκάνες φρένων) ο τυχερός κάτοχός του στο Αζερμπαϊτζάν. Χάρη στην Urus, οι εγκαταστάσεις της Lamborghini διπλασιάστηκαν από τα 80.000 τετραγωνικά μέτρα στο εργοστάσιο της Sant’Agatha Bolognese, στα 160.000 τμ.

Advertisement
Advertisement

Εκτός της έκτασης, η Lamborghini έχει προσλάβει και 500 νέους εργαζόμενους στις εν λόγω εγκαταστάσεις, προκειμένου να βοηθήσουν στην παραγωγή της Urus. Όταν παρουσιάστηκε η Urus, περισσότερο από το 70% των αρχικών παραγγελιών της ήταν από πελάτες που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν κάποιο μοντέλο της Lamborghini. Οι νέοι αυτοί πελάτες, ήταν και η αφορμή για την εταιρεία προκειμένου να αυξηθούν οι επιλογές σε χρωματισμούς για το αμάξωμα. Βέβαια, το βασικό πλεονέκτημα του μοντέλου, δεν είναι άλλο από τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων με τους 650 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα και η Lamborghini Urus θα υποκύψει…
Ποια Lamborghini θα φέρει το όνομα Revuelto;
Lamborghini Huracan Tecnica, η τελευταία (video)

Advertisement

 

 

Advertisement