Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακούστε τον V12 της Ferrari Purosangue (+video)

Ελλάδα 14:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακούστε τον V12 της Ferrari Purosangue (+video)

ΝΕΑ

Ακούστε τον V12 της Ferrari Purosangue (+video)

ΝΕΑ

Η Ferrari ετοιμάζει πυρετωδώς το πρώτο της SUV και η Purosangue με έντονο καμουφλάζ, συνεχίζει τις δοκιμές της σε πραγματικές συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Στο video μπορεί να ακουστεί καθαρά ο V12 που θα κινεί το SUV, που έχει πολύ «βαρύ» καμουφλάζ κατά τη διάρκεια των δοκιμών του.

Το πρώτο SUV της Ferrari εθεάθη πρόσφατα κατά τη διάρκεια δοκιμών του σε δημόσιους δρόμους κοντά στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Μαρανέλο της Ιταλίας. Με την παρουσίασή του να είναι προγραμματισμένη για το δεύτερο μισό του έτους που διανύουμε, αυτές πρέπει να είναι και οι τελευταίες δοκιμές του μοντέλου με τόσο έντονο καμουφλάζ, κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα αρχίσουμε να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την τελική μορφή του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari Purosangue πολύ πρόσφατα επιβεβαιώθηκε πως θα έχει έναν νέο V12 κινητήρα, ο οποίος κρίθηκε πως θα είναι η καταλληλότερη επιλογή για το μοντέλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα αντίστοιχα μοντέλα των Lamborghini και Aston Martin. Από το video που έχουμε πιο κάτω, από το κανάλι Niki Motorsport του youtube, ακούγεται και η ηχητική χροιά από την εξάτμιση του μοντέλου. Εξ όσων μπορούμε να διακρίνουμε από το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο, η Purosangue θα είναι αισθητικά πιο κοντά σε ένα υπερυφωμένο fastback, παρά ένα «ξεκάθαρο» SUV με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και ογκώδες αμάξωμα με αυξημένο ύψος καμπίνας για τους επιβάτες.

Αυτός ο σχεδιασμός θα βοηθά στη διατήρηση του βάρους χαμηλά, προκειμένου τα οδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου να είναι αντάξια του ονόματος της Ferrari. Αν το χρονοδιάγραμμα τηρηθεί κατά γράμμα και η Ιταλική εταιρεία αποκαλύψει το μοντέλο μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα πρέπει να περιμένουμε πως οι παραδόσεις στους πελάτες θα αρχίσουν από τους πρώτους μήνες του 2023. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας, η Purosangue οδεύει με αρκετή σιγουριά στο να γίνει το μοντέλο της με τις περισσότερες πωλήσεις στη σύγχρονη ιστορία της Ferrari.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari SF90 VS: Καθοδόν υβριδική και πανίσχυρη! (+video)
Ένας 76χρονος στο τιμόνι της Aston Martin, το παρελθόν του στη Ferrari
Πλησιάζει η ώρα της Ferrari Purosangue

Advertisement

 

 

 

Advertisement