Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καλοκαιρινές προσφορές σε αξεσουάρ της Toyota

Ελλάδα 18:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καλοκαιρινές προσφορές σε αξεσουάρ της Toyota

ΝΕΑ

Καλοκαιρινές προσφορές σε αξεσουάρ της Toyota

ΝΕΑ

Σε σημαντικές προσφορές που αφορούν δεκάδες γνήσια αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα της προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Για όλη την καλοκαιρινή περίοδο έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ για τις θερινές εξορμήσεις και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου μπορεί κανείς να εκμεταλλευθεί τη σημαντική έκπτωση ύψους 15% σε αυθεντικά αξεσουάρ που φέρουν φυσικά την εγγύηση και την ποιότητα της Toyota. Τα πακέτα προσφορών αφορούν τα RAV4, RAV4 PHEV, Aygo X, Yaris, Yaris Cross και Hilux, με το κερασάκι στην τούρτα των προσφορών να είναι η δωρεάν επέκταση εγγύησης για τις μπαταρίες των υβριδικών μοντέλων στα 11 έτη (μέχρι τέλος του έτους) και η σημαντική έκπτωση 2.000 ευρώ σε περίπτωση αγοράς του RAV4 PHEV μέχρι τέλος Ιουλίου.

Advertisement
Advertisement

Πάμε να δούμε όμως τα γνήσια αξεσουάρ που μπορεί κανείς να αποκτήσει πριν από τις διακοπές του με τη σημαντική έκπτωση της Toyota.

Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη πίσω από το τιμόνι του Toyota σας, εφοδιαζόμενοι με μπάρες και μπαγκαζιέρα οροφής, βάση ποδηλάτου, προστατευτικό δαπέδου για το χώρο αποσκευών (Trunkliner), καθώς και τα απόλυτα καλοκαιρινά αξεσουάρ για την παραλία όπως φορητό ψυγείο slim και προστασία εσωτερικής ταπετσαρίας. Περάστε λοιπόν ξέγνοιαστες διακοπές στην αμμουδιά, αφήστε τα παιδιά να μεταφέρουν τα παιχνίδια τους ή ακουμπήστε τις βρεγμένες πετσέτες χωρίς φόβο, αφού τα γνήσια αξεσουάρ της Toyota θα προστατεύσουν το αυτοκίνητο από οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση.

Advertisement

Παράλληλα, μονάχα με τα γνήσια αξεσουάρ μπορείτε να είστε βέβαιοι πως θα ταιριάζουν απόλυτα στο Toyota σας χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα συνδεσιμότητας ή κάποια βλάβη που θα αμαυρώσει την καλύτερη περίοδο του έτους. Προσθέστε λοιπόν αυθεντικό Pet Pack στο χώρο αποσκευών, γνήσιο Transport Pack (κοτσαδόρο), Chrome Pack και Red Pack στο Aygo X σας, με έκπτωση 15% και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Advertisement

Τα αξεσουάρ της Toyota είναι άμεσα διαθέσιμα και μπορεί κανείς να εμπλουτίσει είτε το Toyota που έχει ήδη στην κατοχή του είτε το μοντέλο που έχει ήδη παραγγείλει και θα το παραλάβει πριν από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις του. Aπευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο της Toyota ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.toyota.gr/buy-and-offers/offers/summer-offers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Toyota Aygo X
Η Toyota δεν εγκαταλείπει τους συμβατικούς κινητήρες
Toyota: Συνώνυμο της εξέλιξης και της πρωτοπορίας