Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Καλοκαίρι του 2021 η παρουσίαση των Rivian

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καλοκαίρι του 2021 η παρουσίαση των Rivian

Mobility

Καλοκαίρι του 2021 η παρουσίαση των Rivian

Mobility

Η Rivian επιβεβαιώνει την τιμολόγηση και τον εξοπλισμό των R1T και R1S, των δύο ηλεκτροκίνητων μοντέλων που θα κάνουν ντεμπούτο στα μέσα του 2021.

Advertisement
Advertisement

Η Rivian έχει κάνει πολλές ανακοινώσεις σχετικά με το ηλεκτρικό φορτηγό R1T και το SUV R1S.

Ανάμεσα σε αυτές, έχει ενημερώσει με λεπτομερείς τιμοκαταλόγους αλλά και λίστες εξοπλισμών, τους ενδιαφερόμενους για την αγορά κάποιου από τα δύο μοντέλα που θα λανσάρει. Μάλιστα, στις 23 Νοεμβρίου, έχει οριστεί πως θα τεθεί σε λειτουργία και ο διαμορφωτής στο site της εταιρείας για να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να «φτιάξει» το δικό του αυτοκίνητο σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες του. Ξεκινώντας με το Rivian R1S, η εταιρεία αναφέρει πως θα είναι διαθέσιμο στη Launch Edition τον ερχόμενο Αύγουστο. Η συγκεκριμένη έκδοση ξεκινά από 77.500 δολάρια, αν και δεν είναι σαφές εάν η τιμή αυτή είναι πριν ή μετά την φοροαπαλλαγή και το ειδικό καθεστώς έκπτωσης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που στην προκειμένη περίπτωση φτάνει τα 7.500 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό pick-up R1T, θα πωλείται στις ίδιες εκδόσεις Launch Edition, Adventure και Explore με σχεδόν ταυτόσημες προδιαγραφές με τις αντίστοιχες παραλλαγές R1S. Ωστόσο, οι τιμές για το R1T Launch Edition και για την έκδοση Adventure ξεκινούν από 75.000 δολάρια, 2.500 λιγότερα από το R1S. Το R1T Launch Edition μπορεί να παραγγελθεί με την ίδια επιλογή Launch Green η οποία θα είναι διαθέσιμη από 67.500 δολάρια. Το Rivian R1T Launch Edition θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που θα φτάσει τα χέρια των πελατών, μια και οι πρώτες παραδόσεις υπολογίζεται πως θα γίνουν τον Ιούνιο του 2021, ενώ οι υπόλοιπες παραλλαγές του μοντέλου θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2022.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Τα ηλεκτρικά van της Amazon από τη Rivian (VIDEO)

Teaser από τη Rivian για το R1T ηλεκτρικό pick up (VIDEO)

Advertisement

Άλλο ένα στέλεχος από την Tesla στη Rivian