Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Teaser από τη Rivian για το R1T pick up (VIDEO)

Ελλάδα 23:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser από τη Rivian για το R1T pick up (VIDEO)

Mobility

Teaser από τη Rivian για το R1T pick up (VIDEO)

Mobility

Πριν λίγες μέρες η Rivian κυκλοφόρησε ένα σύντομο video από τη διαδικασία συναρμολόγησης ενός R1Τ pick up, προ- παραγωγής και η εικόνες είναι εντυπωσιακές.

Advertisement
Advertisement

Στο εργοστάσιο της Rivian, στο Normal του Illinois γίνεται η εντατική προετοιμασία για την παρουσίαση των νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τη νεότευκτη εταιρεία.

Τα αυτοκίνητα που συναρμολογούνται, θα χρησιμοποιηθούν για τις τελικές δοκιμές και δεν θα πωληθούν σε πελάτες αναφέρει η Rivian, τα στελέχη της οποίας φαίνεται πως ξέρουν καλά τους κανόνες της προώθησης ενός νέου προϊόντος και «δουλεύουν» με όλα τα σύγχρονα εργαλεία του marketing που έχουν στη διάθεσή τους. Η Rivian δεν πρόκειται να ξεκινήσει τις παραδόσεις του R1T πριν τον Ιούνιο του 2021, με την έκδοση R1S SUV να ακολουθεί δύο μήνες μετά, τον Αύγουστο του 2021. Η Rivian είχε ανακοινώσει στο παρελθόν ότι αναγκάστηκε να καθυστερήσει το πρόγραμμα του λανσαρίσματος των μοντέλων της λόγω της πανδημίας του COVID-19, μια και εξαιτίας την εξάπλωσης του ιού, υπήρχε πρόβλημα ακόμα και στην προετοιμασία της γραμμής παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Η Rivian έχει ήδη δώσει με ένα άλλο video μια εικόνα από το εσωτερικό του εργοστασίου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των χώρων του προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή. Το νέο σύντομο video ωστόσο, μας δίνει την ευκαιρία να δούμε μερικά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του R1T τα οποία όπως έχει ήδη ανακοινώσει η εταιρεία, δεν θα έχουν διαφορά σε σχέση με αυτά που θα χρησιμοποιηθούν στην κανονική παραγωγή– και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Πρώτη φορά που παρουσιάστηκε το concept του R1T, ήταν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το 2018, όπου η Rivian ανακοίνωσε επίσης μερικές εντυπωσιακές προδιαγραφές για την έκδοση παραγωγής. Από αυτές, ξεχώριζαν τόσο η αυτονομία του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου που ήταν πάνω από 640 χιλιόμετρα με μια φόρτιση, όσο και ο χρόνος των 3,0 δευτερολέπτων για τα 100 χλμ./ώρα από στάση.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Το Rivian R1T υπόσχεται έντονες οδηγικές συγκινήσεις (VIDEO)

Άλλο ένα στέλεχος από την Tesla στη Rivian

Advertisement

Το Rivian R1T μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στα ηλεκτρικά pick up