Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υβριδική και τετρακύλινδρη η νέα Mercedes-AMG C 63 με 640 ίππους!

Ελλάδα 20:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υβριδική και τετρακύλινδρη η νέα Mercedes-AMG C 63 με 640 ίππους!

ΝΕΑ

Υβριδική και τετρακύλινδρη η νέα Mercedes-AMG C 63 με 640 ίππους!

ΝΕΑ

Εδώ και πολύ καιρό ξέρουμε πως για την κορυφαία έκδοση της νέας C-Class η Mercedes ετοιμάζει ένα εκρηκτικό υβριδικό σύνολο, για το οποίο φυσικά και θα «βάλει το χέρι της» η AMG στην εξέλιξή του.

Advertisement
Advertisement

Η επόμενη γενιά της Mercedes-AMG C-Class, θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο μια και θα έχει ως βάση για τις επιδόσεις και την υψηλή απόδοση, ένα υβριδικό σύνολο.

Η επέκταση της χρήσης του δίλιτρου τετρακύλινδρου κινητήρα, όπως τον έχουμε δει στις Α45 AMG και CLA45 AMG, θα είναι μια πολύ λογική επιλογή για ένα αποτέλεσμα που έχει προαποφασιστεί πως θα είναι υβριδικό. Τι καλύτερο λοιπόν, από ένα μικρό σε διαστάσεις 4κύλινδρο σύνολο με χωρητικότητα 2,0 λίτρων το οποίο στην έκδοση “S” είναι πιστοποιημένα το δυνατότερο μοτέρ παραγωγής στην κατηγορία του. θα ήταν ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε το τελικό αποτέλεσμα με το συνδυασμό του κινητήρα εσωτερικής καύσης, με ηλεκτροκινητήρα που θα απογειώνει την απόδοση, φτάνοντάς την έως και τα επίπεδα των 640 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Αν επαληθευτεί δε και η πιο ακραία φήμη που ακολουθεί την εξέλιξη της συγκεκριμένης έκδοσης του αυτοκινήτου, τότε θα δούμε και ηλεκτρικά turbo στη θέση των κλασικών υπερτροφοδοτών- στοιχείο εμπνευσμένο από το μονοθέσο της F1 της μάρκας. Με τα παραπάνω δεδομένα, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν από τη Mercedes ανακοινωθεί χρόνος κοντά στα 3,7 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση το νέο μοντέλο, που κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει το όνομα C63 AMG προφανώς με την προσθήκη του Hybrid στην ονομασία. Υβριδική «συνέχεια» θα έχουν και οι μεγαλύτερες εκδόσεις της AMG, με το V8 σύνολο να αποτελεί τη βάση για την πηγή ισχύος τους. Εκεί ωστόσο, η εικόνα σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση, θα φτάνει και θα ξεπερνά τους 800 ίππους και τα 102 kgm ροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα Mercedes C-Class PHEV με δυνατότητα κάλυψης 100 “ηλεκτρικών” χιλιομέτρων 
Η μοχθηρή Mercedes-AMG GT Black Series (VIDEO)
H Mercedes-AMG επιβεβαιώνει την αντικατάσταση της GT Roadster από τη νέα SL