Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Aston Martin DB11 εξελίσσεται γρήγορα!

Ελλάδα 21:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Aston Martin DB11 εξελίσσεται γρήγορα!

ΝΕΑ

Η νέα Aston Martin DB11 εξελίσσεται γρήγορα!

ΝΕΑ

Η Aston Martin έχει αρχίσει τις δοκιμές εξέλιξης της καινούργιας γενιάς τής DB11 η οποία ενδεχομένως να αλλάξει και ονομασία.

Advertisement
Advertisement

Η βρετανική εταιρεία παρουσίασε την DB11 πριν από περίπου επτά χρόνια (Μάρτιος 2016) ως την αντικαταστάτρια της DB9. Το «πλήρωμα του χρόνου» ήρθε και γι’ αυτή και οι άνθρωποί της έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία εξέλιξης του καινούργιου μοντέλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο Grand Tourer όχημα θα έχει πιο «επιθετική» σχεδίαση, ενώ είναι πολύ πιθανόν να ονομαστεί DB12. Η DB11 (φωτογραφίες) χαρακτηρίζεται για τις αρμονικές αναλογίες της εμπρός πίσω και για την κομψή σχεδίασή της.

Ωστόσο, στα πρωτότυπα του καινούργιου μοντέλου -παρότι καμουφλαρισμένα- διακρίνεται μια ευρύτερη και πιο έντονα διαμορφωμένη μάσκα, με μεγάλο άνοιγμα στη γρίλια, διαμορφωμένους αεραγωγούς στο καπό, νέας σχεδίασης φώτα και την ύπαρξη splitter στην άκρη τού εκεί προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Στα πρωτότυπα, φαίνεται ότι η γενική σχεδιαστική γραμμή τής DB11 έχει διατηρηθεί και στο αμάξωμα του νέου αυτοκινήτου. Έτσι, τόσο το πλαϊνό όσο και το πίσω μέρος του έχουν παραπλήσια διαμόρφωση με αυτή του παρόντος μοντέλου.

Προς το παρόν, η Aston Martin κρατά «κλειστά τα χαρτιά της» αναφορικά με τα τεχνικά στοιχεία τής καινούργιας γενιάς αλλά και το πότε θα παρουσιαστεί επίσημα. Εφέτος, συμπληρώνονται 110 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας, συνεπώς θα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει αυτό, ώστε το νέο μοντέλο να αποτελέσει μέρος των σχετικών εορτασμών.

Advertisement

Ωστόσο, το χρονοδιάγραμμα των δοκιμών είναι τέτοιο που υπάρχει η πιθανότητα να μην προλάβουν να ολοκληρώσουν την εξέλιξή του εντός του έτους και η παρουσίαση του να γίνει τελικά το 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο πουλήθηκε αυτή η James Bond Aston Martin DB5;
Η superbike της Aston Martin δεν έχει αντίπαλο (+video)
Το γιαπωνέζικο σπίτι της Aston Martin!