Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

instacar: Οι καλύτερες επιλογές ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

instacar: Οι καλύτερες επιλογές ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΝΕΑ

instacar: Οι καλύτερες επιλογές ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με leasing είναι η καλύτερη επιλογή και υπάρχει λόγος για αυτό.

Advertisement
Advertisement

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο μεταβατικό στάδιο στον τομέα της αυτοκίνησης καθώς η ραγδαία εξέλιξη στις τεχνολογίες των ηλεκτρικών οχημάτων έχει αλλάξει το «χάρτη» της μετακίνησης. Δεν αργεί η στιγμή που θα έχουμε την πλήρη μεταστροφή προς την ηλεκτροκίνηση, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό το κοινό έχει ακόμη μερικές δεύτερες σκέψεις, πριν κάνει το αποφασιστικό βήμα προς τον «εξηλεκτρισμό».

Ζητήματα όπως η αυτονομία της μπαταρίας, ο τρόπος και ο τόπος που φορτίζεται ή τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε ένα ηλεκτρικό όχημα, αποτελούν σε αρκετές περιπτώσεις ανασταλτικούς παράγοντες για την απόκτησή τους.

Αυτές ή άλλες επιφυλάξεις έρχονται να εξανεμίσουν οι εταιρείες leasing προσφέροντας πολλά μαξιλαράκια ασφαλείας προκειμένου να διασφαλίσουν ασφάλεια και ηρεμία στον πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Ένας από τους πιο ισχυρούς «παίχτες» στις υπηρεσίες leasing, το instacar, εμφανίζει όλους τους άσσους του, κάνοντας την απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου πιο προσιτή και πιο συμφέρουσα από ποτέ.

Τα οφέλη είναι πραγματικά πολλά και ξεκινούν φυσικά από το μειωμένο κόστος. Η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς οι τιμές τους είναι υψηλές. Το instacar μέσω της υπηρεσίας leasing προσφέρει προσιτές λύσεις με μικρή προκαταβολή και συμφέρουσα μηνιαία συνδρομή που θα προσελκύσουν πολύ περισσότερους αγοραστές.

Advertisement

Πολύ σημαντικό στοιχείο επίσης είναι ότι δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο καθώς το instacar εγγυάται την ομαλή λειτουργία και συντήρησή του. Επιπλέον, δε σε απασχολεί η εμπορική αξία του αυτοκινήτου μετά την απόκτηση, αφού μπορείτε να είστε ευέλικτοι, να το επιστρέψετε και να το αλλάξετε με κάποιο άλλο (Flex Leasing) και φυσικά να απολαμβάνετε κάθε αναβάθμιση λογισμικού δωρεάν μέσω του instacar και του εκάστοτε κατασκευαστή.

Η γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων του instacar περιλαμβάνει αυτήν τη στιγμή 28 διαφορετικά μοντέλα έχοντας έναν πολύ δυνατό στόχο στην ελληνική αγορά. Ανάμεσά τους, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το ολοκαίνουριο premium ηλεκτρικό Seres 5 που πρόσφατα προσγειώθηκε στην Ελλάδα.

Advertisement

Το Seres 5 είναι ένα πολυτελές SUV με «ευρωπαϊκό» σχεδιασμό και εκρηκτικές επιδόσεις. Είναι εξοπλισμένο με δυο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 585 ίππων και 940 Nm ροπής με μπαταρία χωρητικότητας 80 kWh και αυτονομία 483 χιλιόμετρα.

Ο εξοπλισμός του είναι πολύ πλούσιος με όλα τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας και υποβοήθησης της οδήγησης, ενώ η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς με την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα που παραπέμπει σε supercar.

Advertisement

Για εκείνους ωστόσο που θέλουν να δώσουν μια πρακτική και μοντέρνα λύση στην αστική τους μετακίνηση το instacar προσφέρει το ποιοτικό XEV YOYO. Το λιλιπούτειο όχημα πόλης είναι αμιγώς ηλεκτρικό έχοντας τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα και αυτονομία έως 150 χιλιόμετρα. Είναι πολύ στιβαρό χάρη στο καλοσχεδιασμένο του πλαίσιο, ενώ η οδηγική του συμπεριφορά είναι στιβαρή προσφέροντας ασφάλεια και ευελιξία σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Το XEV YOYO είναι διαθέσιμο στο instacar σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, Easy, Joy και Sprint που θα καλύψουν τις ανάγκες όλων.

Δε χωράει αμφιβολία, ότι σε αυτήν τη χρονική στιγμή, το leasing ενός ηλεκτρικού αυτοκίνητου είναι σχεδόν μονόδρομος. Τα οφέλη είναι τόσο μεγάλα και κρίσιμα που θα πείσουν ακόμα και τον πιο επιφυλακτικό να ξεκινήσει το «αθόρυβο» και οικολογικό ταξίδι στην ηλεκτροκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το instacar φέρνει παιδιά ιδρυμάτων κοντά στον αθλητισμό
instacar: «Mε το Δεξί, για Καλή Χρονιά», προσφορά που τα σπάει
instacar: Η ευέλικτη πλευρά του leasing