Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το instacar φέρνει παιδιά ιδρυμάτων κοντά στον αθλητισμό

Ελλάδα 8:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το instacar φέρνει παιδιά ιδρυμάτων κοντά στον αθλητισμό

ΝΕΑ

Το instacar φέρνει παιδιά ιδρυμάτων κοντά στον αθλητισμό

ΝΕΑ

To instacar δημιούργησε, σε συνεργασία με το Περιστέρι bwin, την πρωτοβουλία «Πορτοκαλί κερκίδα».

Advertisement
Advertisement

Η instacar, σε συνεργασία με το Περιστέρι bwin φιλοξένησε στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μπάσκετ των δυτικών προαστίων, παιδιά από ιδρύματα που έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να βιώσουν την εμπειρία ενός αγώνα.

Η πρώτη «Πορτοκαλί κερκίδα», εγκαινιάστηκε στον αγώνα του Περιστερίου με την Μάλαγα με τη συμμετοχή 10 παιδιών από την ΕΛΕΠΑΠ -την οποία το instacar στηρίζει στο πλαίσιο του προγράμματός του εταιρικής υπευθυνότητας.

Στον αγώνα Περιστέρι-ΠΑΟΚ, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, η συμμετοχή τριπλασιάστηκε καθώς παρευρέθηκαν 30 παιδιά από την ΕΛΕΠΑΠ, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής και τον Σύλλογο Μέριμνας Ανηλίκων και Νέων.

Advertisement
Advertisement

Οι επίτιμοι καλεσμένοι της Πορτοκαλί Κερκίδας έζησαν την εμπειρία ενός αγώνα Basket League, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές, να φωτογραφηθούν και να παίξουν με την μασκότ του instacar «car boldie» και τη μασκότ του Περιστερίου «Πέρι» γεμίζοντας με χαμόγελο και αισιοδοξία το γήπεδο.

Η «Πορτοκαλί κερκίδα για όλους» θα φιλοξενεί σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας, παιδιά από διαφορετικά ιδρύματα και οργανισμούς, παραμένοντας αφιερωμένη στα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές παθήσεις ή βρίσκονται υπό τη φροντίδα ιδρυμάτων παιδικής προστασίας λόγω έλλειψης σταθερού οικογενειακού περιβάλλοντος.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να εξασφαλίσει την πρόσβαση στον αθλητισμό και τα οφέλη του, σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως της οικογενειακής, οικονομικής αλλά και κοινωνικής κατάστασής τους.

Advertisement

Για τη συμμετοχή στην Πορτοκαλί Κερκίδα, τα ιδρύματα και οι κοινωφελείς οργανισμοί μπορούν να υποβάλουν την σχετική αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος, επιλέγοντας έναν από τους επόμενους, διαθέσιμους αγώνες της ομάδας του Περιστερίου σε Basket League και Basketball Champions League.

Η δημιουργία της Πορτοκαλί Κερκίδας αποτελεί μια πρωτοβουλία του instacar και της ομάδας Περιστέρι bwin, στο πλαίσιο της χορηγικής τους συνεργασίας, η οποία εγκαινιάστηκε φέτος και θα διαρκέσει 1 χρόνο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κλοπές αυτοκινήτων: Λατρεία στα leasing αυτοκίνητα
Πώς θα αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας
Προσοχή στο Leasing από… αγνώστους