Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

instacar: Η ευέλικτη πλευρά του leasing

Ελλάδα 8:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

instacar: Η ευέλικτη πλευρά του leasing

ΝΕΑ

instacar: Η ευέλικτη πλευρά του leasing

ΝΕΑ

Το instacar εισάγει νέα στάνταρ στο χώρο του leasing, τα οποία προσφέρουν πρωτοποριακές και συμφέρουσες λύσεις.

Advertisement
Advertisement

Το instacar υποστηρίζει ότι η μικροκινητικότητα αναμένεται να αποτελέσει την νέα επιλογή μετακίνησης των κατοίκων των σύγχρονων μεγαλουπόλεων, διαμορφώνοντας μια πιο βιώσιμη πραγματικότητα όσον αφορά τις αστικές μετακινήσεις.

Με βάση τα παραπάνω, το instacar δημιούργησε το instaride που αποτελεί ουσιαστικά μία συνδρομητική υπηρεσία που αφορά στην ιδιοκτησία ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων, κυρίως ηλεκτρικών ποδηλάτων, πατινιών και σκούτερ.

Advertisement
Advertisement

Ο χρήστης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, είτε είναι ιδιώτης είτε επιχείρηση- με ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα και χωρίς κάποια μακροχρόνια δέσμευση, μπορεί να δοκιμάσει πώς είναι η καθημερινότητα του με αυτά τα οχήματα, έχοντας λυμένα ταυτόχρονα όλα τα προβλήματα και όλες τις έγνοιες που μπορεί να έχει, δηλαδή, τη συντήρηση, την ασφάλεια και τη στάθμευση.

Ο χρήστης απλά επιλέγει το μοντέλο που του ταιριάζει και που τον καλύπτει, ενώ η ομάδα του instacar, μετά από επικοινωνία, ετοιμάζει την παράδοσή του.

Το instacar, η πρώτη πλήρως ψηφιακή υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα,  εστιάζει στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, προσφέροντάς του όλα τα πλεονεκτήματα του leasing, χωρίς όμως χρονοβόρες και περίπλοκες διαδικασίες.

Advertisement

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μία ευέλικτη πλατφόρμα με τη βοήθεια της οποίας ένας ιδιώτης ή μία επιχείρηση μπορεί να μισθώσει για την περίοδο που επιθυμεί ένα αυτοκίνητο, ένα βαν ή και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.  

Παράλληλα το instacar είναι ένας από τους πλέον πιο εδραιωμένους παίκτες της αγοράς και αναβαθμίζει την τεχνολογία του διαρκώς κάνοντας τη διαφορά απέναντι στον ανταγωνισμό. Ταυτόχρονα, εξελίσσεται σε έναν πάροχο όλων των υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται γύρω από το αυτοκίνητο και τη μετακίνηση.

Advertisement

Ένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το instacar προς τον πελάτη είναι το ευέλικτο leasing με μηνιαία συνδρομή και χωρίς προκαταβολή. Αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, κάλυψη μικτής ασφάλειας, πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, εξασφαλισμένη αλλαγή ελαστικών, οδική βοήθεια σε 24ωρη βάση, αλλαγή οχήματος, καθώς και διακοπή συμβολαίου χωρίς πρόστιμο.

Ο πελάτης απλά επιλέγει πιο όχημα (καινούργιο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο έως 2 έτη) τον καλύπτει και σε διάστημα από 2 έως και 10 ημέρες το παραλαμβάνει, χωρίς κρυφές χρεώσεις και συγκεκριμένα δεσμεύσεις. Σε αντίθεση, δηλαδή, με όσα ισχύουν για το συμβατικό leasing, στο οποίο ο ενδιαφερόμενος δεσμεύεται με κλειστά συμβόλαια, 36 ή 48 μηνών, ενώ δεν του παρέχεται η ευέλικτη επιλογή του να αλλάζει όχημα βάσει των αναγκών του.

Advertisement

Ο τρόπος λειτουργίας του instacar ακολουθεί τη λογική μίας συνδρομητικής υπηρεσίας. Πιο απλά χρειάζεται ένα ποσό εγγραφής που διαρκεί για πάντα και το ανάλογα με το όχημα μηνιαίο μίσθωμα. Tο οποίο σε περίπτωση που διατηρηθεί για 18 μήνες συνυπολογίζεται στην αξία του οχήματος αν ο πελάτης αποφασίσει να το εξαγοράσει ή επιστρέφεται ως δωρεάν ο 19ος μήνας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η διαδικασία απόκτησης οχήματος μέσω του instacar γίνεται 100% online, μέσω της ειδικής πλατφόρμας. Επιπλέον, το instacar έχει αναπτύξει δύο πλήρεις εφαρμογές: το Ledger και το instadriver.

Η πρώτη αποτελεί ένα εργαλείο διαχείρισης στόλου, που μέσω αυτής διευκολύνει τις διαδικασίες και καθιστά εφικτές τις παραδόσεις, επιστροφές και αλλαγές οχημάτων, χωρίς να προκύπτουν προβλήματα για τους πελάτες της εταιρείας.

Tο instadriver είναι η εφαρμογή του instacar, μέσω της οποίας όλοι οι instadrivers μπορούν και παρακολουθούν τα πάντα για το όχημα και το συμβόλαιό τους.. Ταυτόχρονα, μπορούν να δηλώσουν περιστατικά όπως βλάβες και ατυχήματα και να κλείσουν απευθείας το ραντεβού επισκευής, σέρβις ή αλλαγής ελαστικών.