Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

instacar: «Mε το Δεξί, για Καλή Χρονιά», προσφορά που τα σπάει

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

instacar: «Mε το Δεξί, για Καλή Χρονιά», προσφορά που τα σπάει

ΝΕΑ

instacar: «Mε το Δεξί, για Καλή Χρονιά», προσφορά που τα σπάει

ΝΕΑ

Η έξυπνη υπηρεσία του instacar, της πρώτης εταιρείας που εφάρμοσε το ευέλικτο leasing στην Ελλάδα, αλλάζοντας ό,τι γνωρίζαμε ως τώρα για την παραδοσιακή διαδικασία της χρηματοδοτικής μίσθωσης, κάνει ακόμη ένα βήμα προς όφελος του πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Μόνο το instacar είναι σήμερα σε θέση να μπορεί να προσφέρει ένα μεγάλο ποσοστό μείωσης που φτάνει το 50% στο μηνιαίο μίσθωμα σε όλα τα οχήματα για τους δύο πρώτους μήνες.

H ενέργεια που ήδη τρέχει και θα είναι σε ισχύ μέχρι τέλος του μήνα, λύνει τα χέρια σε πολλούς πελάτες που δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα να βιώσουν την εμπειρία του έξυπνου και ευέλικτου leasing που παρέχει το instacar.

Εκτός από τα παραπάνω, σημειώστε παράλληλα και την ελάχιστη διάρκεια συνδρομής των 6 μηνών. Ο οδηγός μπορεί ανά πάσα στιγμή είτε να επιστρέψει είτε να αγοράσει το αυτοκίνητο, ενώ έχει τη δυνατότητα να το αντικαταστήσει και με κάποιο άλλο, μικρότερο ή μεγαλύτερο και όποιας κατηγορίας θέλει σε περίπτωση που μεταβληθούν οι ανάγκες του. Ακόμη και για μικρό χρονικό διάστημα.

Advertisement
Advertisement

Το instacar δεν προσφέρει μόνο ακριβώς τις ίδιες παροχές με το παραδοσιακό leasing αλλά ακόμα περισσότερες, πέρα από την αλλαγή αυτοκινήτου ή τη διακοπή του συμβολαίου ανά πάσα στιγμή που προαναφέραμε. Προσφέρει ευελιξία για ιδιώτες και επιχειρήσεις και δίνει επιπλέον παροχές όπως την κάλυψη μικτής ασφάλειας, την 24ωρη οδική βοήθεια αλλά και την διακοπή συμβολαίου χωρίς πρόστιμο.

Η αλήθεια είναι πως το instacar υπερέχει ξεκάθαρα έναντι του παραδοσιακού leasing. Προσφέροντας όλες τις κλασικές υπηρεσίες, κάνει ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας το leasing χωρίς τράπεζα, ώστε να μην προβληματιστεί κανείς από τις χρονοβόρες και περίπλοκες τραπεζικές εργασίες, αλλά και το leasing χωρίς προκαταβολή.

Advertisement

Το instacar έφερε πρώτο στη χώρα μας την 100% online διαδικασία απόκτησης οχήματος με ευέλικτο leasing, εστιάζοντας στην τεχνολογία. Με αυτό τον τρόπο, ο τυχερός πελάτης νιώθει εντελώς ελεύθερος χωρίς τις κλασικές δεσμεύσεις του παρελθόντος.

Advertisement

Τώρα, τι αντικαθιστά τις υπέρογκες προκαταβολές που γνωρίζουμε στο συμβατικό leasing; Μα φυσικά το instastart! Το καταβάλεις μια φορά και αποτελείται από δύο μέρη. Την εγγραφή (270 ευρώ + ΦΠΑ) και μια μηνιαία συνδρομή για το όχημα της επιλογής σου, η οποία σου επιστρέφεται αν το κρατήσεις 18μήνες με τη μορφή δωρεάν μισθώματος ή αν αποφασίσεις να εξαγοράσεις το όχημα και εν τέλει συνυπολογίζεται στην τελική τιμή.

Η νέα και πολύ συμφέρουσα προσφορά, δηλαδή το 50% μείωσης στο μηνιαίο μίσθωμα σε όλα τα οχήματα για τους δύο πρώτους μήνες αφορά μάλιστα και τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με leasing instacar. Η τεράστια ποικιλία μοντέλων από διαφορετικές κατηγορίες συμβάλλει στην αμέριστη εξυπηρέτηση του πελάτη ο οποίος θεωρείται βέβαιο πως θα βρει το αυτοκίνητο που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες και στα γούστα του.

Το πρωτοποριακό instacar κάνει το καλό ακόμη καλύτερο προς τέρψιν του πολυάριθμου κοινού που πλέον έχει την ευκαιρία-δυνατότητα να αποκτήσει το αυτοκίνητο που πάντα ονειρευόταν ακόμη πιο προσιτά και εύκολα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
instacar: Η ευέλικτη πλευρά του leasing
Το instacar αλλάζει τα δεδομένα του leasing
Σάρωσε τα βραβεία τo instacar